Stiri de ultima ora

Maria Grapini, IRONIZATĂ pe Internet. Cum îşi „grapinizează” internauţii textele

Maria Grapini, IRONIZATĂ pe Internet. Cum îşi „grapinizează” internauţii textele
LifeStyle
Europarlamentarul Maria Grapini este ironizată pe Internet din cauza greşelilor gramaticale pe care le face frecvent în mesajele pe care le postează pe reţelele de socializare. Internauţii au creat un site numit „ GRAPINIzer ”, care transformă textele scrise corect în unele asemănătoare cu cele postate de Grapini, cu greşeli gramaticale hilare.  

În căsuţa pentru text apare invitaţia:  „Introduceţ aici textul corect gramatical (în română)”, iar sub  căsuţa dedicată textului, vizitatorii site-ului sunt atenţionaţi: „Ţau mai rămas 400 litere”.

După ce introduc un text scris corect gramatical, vizitatorii site-ului trebuie să dea click pe butonul „Grapinize!”, care le transformă mesajul într-unul cu greşeli asemănătoare cu cele pe care le face frecvent Maria Grapini în postările ei pe Internet.

Accesaţi galeria foto de mai sus pentru a vedea cum funcţionează "GRAPINIzer".

De exemplu, textul „Europarlamentarul Maria Grapini este ironizată pe Internet pentru greşelile gramaticale frecvente” este transformat în „Europarlamentarul Maria Grapiniiezte iwronizata pe,Internet pentru grezelile gramaticale frecvente”.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus