Stiri de ultima ora

Ludmila, mama lui Dan Bălan, a avut Covid-19. Cum se simte acum după două luni de internare în spital -

Ludmila, mama lui Dan Bălan, a avut Covid-19. Cum se simte acum după două luni de internare în spital -
LifeStyle
Ludmila, mama lui Dan Bălan, a avut Covid-19. Cum se simte acum după două luni de internare în spital

Ludmila, în vârstă de 62 de ani, mama cântărețului Dan Bălan, a avut Covid-19 și a povestit experiența prin care a trecut.

de ELLE.ro

Ludmila, mama artistului Dan Bălan, a avut Covid-19. Cunoscuta prezentatoare de televiziune și cântăreață din Republica Moldova le-a povestit urmăritorilor săi de pe Instagram experiența prin care a trecut. 

Pentru Ludmila Bălan, în vârstă de 62 de ani, experiența cu Covid-19 nu a fost deloc una ușoară, drept urmare s-au împlinit două luni de când prezentatoarea a fost internată în secția de Reanimare a Institutului Salvării. Ludmila a ținut să le mulțumească cadrelor medicale, dar și familiei care s-au preocupat de starea ei sănătate. „Se împlinesc exact două luni de când am fost internată în secția Reanimare a Institutului Salvării. Covidul m-a atacat și m-a lovit rău de tot. Le mulțumesc medicilor care m-au salvat, fanilor care mi-au trimis mesaje de încurajare și familiei mele care mi-a fost alături mereu.”

De asemenea, Ludmila a povestit că în prezent este la reabilitare și se bucură de aerul curat și face mișcare, semn că starea ei de sănătate s-a îmbunătățit. „Ce-a fost mai greu a trecut. Acum sunt la reabilitare cu mult aer curat și multă mișcare. Aveți mare grijă. Covidul e strașnic (îngrozitor)… Sănătate tuturor!”, a fost mesajul transmis de Ludmila Bălan pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

Ludmila Bălan este cunoscută pentru prezentarea mai multor emisiuni pentru copii, precum „Noapte bună, copii”, „Căsuța cu povești”, „De la 5 la 10” și „Tanti Ludmila Show.” Ea a început să lucreze în televiziune încă din facultate, iar atunci, fiul ei, Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone, avea un an.

În luna aprilie a anului 2020, Ludmila a avut o apariție surprinzătoare în cadrul emisiunii „Vocea Ucraniei”, acolo unde fiul ei, Dan Bălan, este jurat. Ludmila a interpretat o piesă în limba română și a reușit să le atragă privirile tuturor juraților și persoanelor din public, dar și să își emoționeze fiul, care a venit alături de ea pe scenă. „Am venit să-l susţin pe Dan şi echipa sa, şi, desigur să-l îmbrăţişez! Consider că fiecare din noi, dacă vrea să fie fericit, ar trebui să se îmbrăţişeze de 20 de ori pe zi, minim 20 de secunde”, spunea la vremea respectivă Ludmila Bălan, cu privire la apariția ei la „Vocea Ucrainei.”
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus