Stiri de ultima ora

Kate Winslet se declară rănită de criticile aduse constant de tabloide corpului ei -

Kate Winslet se declară rănită de criticile aduse constant de tabloide corpului ei -
LifeStyle
Într-un interviu recent, Kate Winslet critică tabloidele pentru cum au transformat constant greutatea ei într-un subiect, încă de când actrița nu avea decât 19 de ani.

de ELLE.ro

„Încă încercam să-mi dau dădeam seama cine naiba eram eu!,” a spus ea. „Iar ei comentau despre mărimea mea, îmi estimau greutatea, publicau presupusa dietă pe care o țineam. Era critic și oribil și atât de supărător să citesc.”

Kate Winslet a mai declarat că articolele britanice care îi analizau fizicul în adolescență i-au afectat încrederea în sine și au făcut-o inclusiv să se gândească să renunțe la actorie sau să se teamă să meargă la Hollywood. „M-am simțit foarte singură. Din simplul motiv că nimic nu te poate pregăti cu adevărat pentru … asta,” a mai spus.

Actrița a adăugat că e mișcată de cât de diferit stau lucrurile acum, 20 de ani mai târziu.

În noul ei film, Ammonite, Kate Winslet o joacă pe Mary Anning, o paleontoloagă a secolului XIX care se îndrăgostește de tânăra văduvă Charlotte Murchison, jucată de Saoirse Ronan. Winslet a explicat că nicio scenă de dragoste heterosexuală filmată de ea vreodată nu a atras atâtea întrebări din partea presei cât au atras scenele ei cu Saoirse .

Actrița a mai vorbit și despre mișcarea #MeToo și despre cum se raportează acum la Roman Polanski și Woody Allen, : „Este de necrezut pentru mine acum că acei bărbați au fost atât de respectați în această industrie și de atât de mult timp. Sfidez pe oricine din comunitatea de actori care ar nega că rolurile din filmele lor erau foarte râvnite. Asta abia acum s-a schimbat.”
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus