Stiri de ultima ora

„Jurnal pentru copii”. Adrian Enache, pregătit să-i ia locul lui Adrian Mutu în echipa naţională a României

„Jurnal pentru copii”. Adrian Enache, pregătit să-i ia locul lui Adrian Mutu în echipa naţională a României
LifeStyle
Într-un interviu acordat Mirunei, Adrian Enache îşi aminteşte de năzbâtiile din copilărie şi despre începuturile carierei sale muzicale.

 

Miruna, prezentatoarea emisiunii “Jurnal pentru copii”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă si duminică, de la 09.30, la Digi24, a reuşit să afle, de la interpretul Adrian Enache, cum îmbină muzica şi fotbalul.

Cântăreţul joacă în echipa naţională de fotbal a artiştilor, alături de care a ieşit vicecampion mondial la Moscova, și se declară pregătit pentru selecționarea în naționala de fotbal a României.

„N-ar fi o surpriză dacă într-o bună zi nea Piți m-ar suna să vin la lotul naţional, la echipa mare. Recunosc, o repriză mai pot face faţă la nivel înalt. În vara asta am ieşit vicecampioni mondiali la Moscova, deci suntem obişnuiţi şi cu terenul mare şi cu durata partidei. Ne antrenăm de trei ori pe săptămână, aşa că... nea Piţi, bazează-te şi pe noi”, a spus Adrian Enache, mai în glumă, mai în serios.

Adrian Enache încearcă să îşi împartă timpul între carieră şi cei doi copii ai săi. Toate întâlnirile lor sunt amuzante şi pline de neprevăzut.

„Eu fac absolut totul să pară firesc şi pe scenă şi în viaţă. Nu joc un rol şi copii mei se bucură pentru că atunci când ies cu ei undeva şi Diana şi David, consideră că iau parte la un spectacol”, a adăugat cântărețul.

Mai multe detalii şi interviul complet, duminică, 27 octombrie, de la ora 09.30, la Digi24, la emisiunea Jurnal pentru copii .
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus