Stiri de ultima ora

Jennifer Lopez a spus da! Și trebuie să vezi inelul de logodnă!

Jennifer Lopez a spus da! Și trebuie să vezi inelul de logodnă!
LifeStyle
Jennifer Lopez a spus da! Artista s-a logodit cu iubitul ei alături de care a sărbătorit recent doi ani de relație, Alex Rodriguez, fost jucător de baseball.

— People 10 martie 2019 de ELLE.ro

Jennifer Lopez a spus da pentru a patra oară – anunțul a fost postat aproape simultan pe conturile de Instagram al vedetei și al partenerului său, fostul jucător profesionist de baseball Alex Rodriguez, cu care artista are o relație de doi ani.

Jennifer Lopez se află astfel înainte de a patra căsătorie – în trecut, ea a mai fost căsătorită cu Ojani Noa, cu dansatorul Chris Judd și cu Marc Anthony.

Cu o carieră impresionantă – Jennifer Lopez este cea mai bine plătită actriță de origine latină din lume, cu vânzări record ale filmelor în care a jucat, dar și ale discurilor pe care le-a lansat – Lopez a atras atenția de-a lungul timpului și datorită relațiilor sentimentale cu bărbați la fel de celebri ca ea, precum P. Diddy sau Ben Affleck. Departe de a fi definită, totuși, de relațiile sale romantice, Lopez este și o antreprenoare de mare succes, care și-a lansat propria casă de producție, precum și o linie de parfumuri, dar și o colecție vestimentară. Slalomul artistei printre multele sale preocupări, toate lucrative, au propulsat-o pe Lopez la statutul de megastar și inspirație mai ales pentru fetele și femeile din comunitatea hispanică din Statele Unite ale Americii, dar nu numai.

Jennifer Lopez are în prezent 49 de ani, iar partenerul său, Alex Rodriguez, 43 de ani. Acesta și-a încheiat cariera de jucător profesionist de baseball în urmă cu doi ani și este considerat a fi fost unul dintre cei mai buni jucători din lume.

Jennifer Lopez a spus da, iar inelul ei este impresionant, cum te-ai aștepta

Fanii cuplului așteptau de multă vreme venirea anunțului logodnei celor doi, mai cu seamă că aceștia au mai negat, în trecut, zvonurile legate de o posibilă logodnă. Și iată că vestea a venit, odată cu postarea pe Instagram unei imagini care înfățișează inelul cu diamant pe care Alex Rodriguez l-a dăruit logodnicei sale.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus