Stiri de ultima ora

Jennifer Aniston ar avea o nouă relație și este vorba de fostul iubit al actriței Halle Berry -

Jennifer Aniston ar avea o nouă relație și este vorba de fostul iubit al actriței Halle Berry -
LifeStyle
Jennifer Aniston a reușit să țină prima pagină a ziarelor mult timp chiar și după scandaloasa despărțire de Brad Pitt – iar în ultimii trei ani de când a pus capăt și relației cu Justin Theroux, actrița s-a putut bucura de o pauza binemeritată din partea tabloidelor.

Tocmai de aceea, vestea că Aniston ar iubi din nou a atras instant atenția presei americane și nu numai – mai ales dacă partenerul este nimeni altul decât Gabriel Aubry, aka fostul iubit al actriței Halle Berry.

„Surse din interior spun că Jennifer Aniston îmbrățișează în sfârșit ideea de casual dating – iar cel mai recent s-a bucurat de o aventură cu fostul soț al lui Halle Berry, Gabriel Aubry, în vârstă de 44 de ani”, apărea pe blogul de bârfe celebitchy, citând un material publicat de Us Weekly.

View this post on Instagram

„Jen e foarte fericită că se distrează din nou, dar de data asta ia lucrurile diferit”, mărturisea o sursă pentru publicația citată. „Ce e cel mai important pentru ea acum este să se simtă bine cu ea însăși în mod spontan – iar asta se aplică tuturor aspectelor din viața ei.”
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus