Stiri de ultima ora

“Jamie Magazine”, revista bucatarului britanic Jamie Oliver, a primit prestigiosul Digital Media Awards 2013

“Jamie Magazine”, revista bucatarului britanic Jamie Oliver, a primit prestigiosul Digital Media Awards 2013
LifeStyle
“Jamie Magazine”, revista bucatarului britanic Jamie Oliver, a primit prestigiosul Digital Media Awards 2013

Editia digitala a revistei “Jamie Magazine” a celebrului Jamie Oliver, prevazuta pentru iPad, a fost premiata saptamana trecuta pentru “lansarea anului intr-un nou format” la Digital Media Awards 2013, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Londra.

Juriul a apreciat revista pentru este “uimitoare din punct de vedere vizual, cu un design proaspat” si un “bun exemplu pentru brandurile care folosesc formatul digital pentru a se conecta cu publicul”. Pentru aceeasi categorie au mai fost alti 13 finalisti din intreaga lume. Editia digitala a fost de asemenea bine clasata si in cea de-a doua categorie pentru care a fost nominalizata, “Food & Drink Magazine of the Year”.

“Jamie Magazine” pentru iPad este publicata de 10 ori pe an si este doar una dintre fatetele activitatii complexe derulate de bucatarul britanic, materializata in carti de bucate, emisiuni TV, restaurante proprii si campanii sociale, toate cu scopul de a educa si incuraja publicul sa manance sanatos.

Cititorii din Romania pot incerca multe dintre retetele rapide si hranitoare prezentate de Jamie Oliver in cea mai recenta carte de bucate aparuta la Curtea Veche Publishing: “Gateste in 15 minute cu Jamie”. Plina de sfaturi practice si de retete savuroase, cartea ne demonstreaza ca este posibil sa preparam mancare delicioasa si nutritiva indiferent de resursele limitate de timp de care dispunem.  Cartea este potrivita  pentru intreaga familie, propunand preparate echilibrate si retete pe care le puteti gati zilnic. Daca v-a placut “Gateste in 30 de minute cu Jamie”, aceasta noua carte va fi temelia pe care se vor dezvolta abilitatile dumneavoastra de a crea surprinzator de repede meniuri exceptionale.

Jamie Oliver a inceput sa gateasca intr-un pub detinut de parintii sai — The Cricketers, din localitatea Clavering, comitatul Essex — la varsta de 8 ani. Dupa ce a absolvit scoala, si-a inceput cariera de maestru bucatar, care l-a indreptat spre River Café, unde a fost remarcat de o companie de productie pentru televiziune.

Afacerile sale de succes includ grupul de restaurante Jamie’s Italian si Union Jacks, precum si o gama de produse proprii, alimentare si nealimentare. Scrie pentru publicatii din Marea Britanie si din intreaga lume, inclusiv pentru propria revista, Jamie Magazine. Cea mai populara carte a sa, Gateste in 30 de minute cu Jamie, este in Marea Britanie bestsellerul de nonfictiune vandut cel mai rapid din toate timpurile. Jamie locuieste la Londra si in Essex, impreuna cu sotia sa, Jools, si copiii lor.
www.bebelu.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus