Stiri de ultima ora

Intră în Team HOSPICE și aleargă la Semimaratonul București 2017 pentru bolnavii incurabili!

Intră în Team HOSPICE și aleargă la Semimaratonul București 2017 pentru bolnavii incurabili!
LifeStyle
Intră în Team HOSPICE și aleargă la Semimaratonul București 2017 pentru bolnavii incurabili!

Apr 21, 2017

HOSPICE Casa Speranței participă și în acest an la Semimaratonul București OMV Petrom din 14 mai. Susținătorii HOSPICE sunt așteptați să se înscrie în Team HOSPICE powered by Kaufland România, până pe 30 aprilie, direct pe site-ul team.hospice.ro

Sub sloganul „Contra cronometru, pentru timpul lor!”, HOSPICE îi invită în echipă pe toți cei care vor să-și dedice alergarea copiilor și adulților din România care suferă de boli incurabile. Cei care participă la semimaraton, sunt în luptă cu timpul, cu distanța și cu propriile limite. Team HOSPICE este o echipă de alergători antrenați în fapte bune, care doresc să îi ajute pe bolnavii incurabili din România să se bucure în demnitate de fiecare clipă, alături de cei dragi.

Numeroase personalități ale vieții publice susțin Team HOSPICE: Andrei Roșu, Carmen Brumă, Florentina Opriș, Doru Todoruț (Deep Central), Adina Buzatu, Roxana Ciuhulescu, Carmen Negoiță, Roxana Nemeș sau Tily Niculae. De asemenea, în cadrul Team HOSPICE vor concura Ștafeta TVR, formată din jurnaliștii Mihai Rădulescu, Andra Soceanu și Costin Deșliu și Echipa Europa FM.

Pe lângă participanții individuali, mai multe companii și-au creat deja propriile echipe de alergători în Team HOSPICE: Kaufland România – susținător oficial al Team HOSPICE, Edenred România, Schneider Electric, BearingPoint, Holcim, Decathlon, GlaxoSmithKline, Coca-Cola HBC, Fujitsu România, Zentiva, Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coorsm.

Înscrierile continuă până pe 30 aprilie, pe site-ul team.hospice.ro , acolo unde se găsesc toate detaliile despre participare. Alergătorii pot rămâne la curent cu cele mai noi informații despre cursă, ridicarea kit-urilor de concurs și antrenament pe .
www.bebelu.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus