Stiri de ultima ora

Igienă și profesionalism pentru o primăvară sclipitoare

Igienă și profesionalism pentru o primăvară sclipitoare
LifeStyle
Odată cu primele raze de soare ale primăverii, observăm în interiorul caselor noastre, mici particule de praf și mizerii pe care nu le-am sesizat pe parcursul iernii. Astfel, știm că este timpul pentru o curățenie amănunțită.

Procesul de curățare a prafului și murdăriei devine mai simplu ca niciodată, dacă sunt folosite soluții de curățenie profesionale și echipamente menite să facă munca exponențial mai ușoară.

Alegerea produselor potrivite se face în cel mai scurt timp, mai ales atunci când se apelează la firme dedicate soluțiilor profesionale, precum Sanito.ro. Specialiștii Sanito, cu peste 13 ani de experiență în domeniu, propun alegerea produselor de calitate, durabile și concentrate, astfel încât curățenia să se realizeze în cele mai bune condiții și în cel mai scurt timp.

Printre cele mai bune game de produse pe care le propun specialiștii Sanito.ro pentru spații atât private, cât și de business, se numără și brand-ul Tork. Produsele Tork sunt extrem de variate și pot fi folosite într-o multitudine de spații, în funcție de necesități: dispensere și dozatoare, consumabile din hârtie, săpunuri lichide și spumă, dezinfectanți pentru mâini și coșuri pentru gunoi. Mai mult decât atât, produsele Tork au preturi foarte bune, la o calitate ridicate, iar în perioada primăverii, se gasesc la promoție pe Sanito.ro.

Toate spațiile trebuie curățate cu mare atenție la detalii. Praful trebuie bine șters, iar în cazul în care există mochete sau covoare, acestea trebuie aspirate și dezinfectate cu atenție pentru a evita orice risc de alergii, mai ales în spatiul de lucru unde se stă cea mai mare parte a programului. Ideal ar fi ca praful să se steargă bine și apoi să se folosească detergenți profesionali pentru mochete sau covoare de la SANO. Produsele SANO sunt destinate uzului casnic, personal dar și profesional, care se remarcă printr-o gamă variată de detergenți,  consumabile din hârtie, săpunuri lichide și geluri dezinfectante, lavete, odorizante pentru cameră și alte produse pentru curățenie, toate având rolul de a ține la distanță bacteriile. În această primăvară, toate produsele SANO se găsesc la reducere pe Sanito.ro.

După ce am terminat curățenia, ne putem bucura de senzația de prospețime și de lumina caldă a primăverii, reflectată în interiorul casei.
www.casamea.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus