Stiri de ultima ora

Idei de întâlniri pentru fiecare zodie -

Idei de întâlniri pentru fiecare zodie -
LifeStyle
Să plănuiești o întâlnire poate fi cu adevărat dificil. Indiferent că este vorba de prima întâlnire sau de o cină aniversară, vrei să te asiguri că vei surprinde acea persoană specială pentru tine.

Dacă ești pasionată de astrologie, ti-am pregătit câteva idei de întâlniri potrivite fiecărei zodii .

Berbecii iubesc aventurile, așa că o întâlnire distractivă și plină de activități poate fi perfectă pentru ei. Unde îl poți duce? În parcul de distracțîi. Vei putea face poze simpatice și vă puteți cunoaște mai bine în timp ce așteptați pentru fiecare plimbare. Pregătește-te ca partenerul tău să aleagă singur caruselul, deoarece Berbecul este un lider înnăscut.

Taurului îi place să socializeze, dar în același timp acesta poate avea momente în care preferă singurătatea. Cu alte cuvinte, îi place să fie înconjurat de oameni, dar nu îi place să fie foarte deschis. În cazul lui, o întâlnire dublă poate fi potrivită. Poți lua în calcul și o mică ieșire între prieteni .

Gemenilor le place să vorbească foarte mult și de aceea trebuie să iei în calcul acest lucru atunci când alegi ce veți face. Să mergeți la film nu este cea mai bună idee, deoarece ar însemna să fie tăcut, însă puteți ieși la o cafea. Se va simți bine în mediul relaxat în care puteți discuta despre orice.

Racii sunt persoane închise, care ies din carapacea lor doar atunci când simt nevoia să se apere. Aceștia vor să simtă că este nevoie de ei și au nevoie de multă atenție. Dacă te întâlnești cu un Rac, puteți merge la unul din voi acasă și puteți găti. În felul acesta veți fi într-un mediu plăcut și el va simți că ai nevoie de ajutorul lui.

Leul este un lider și vrea mereu să se simtă important. Înainte de întâlnire află la ce este se pricepe și du-l într-un loc în care își poate demonstra abilitățile. Indiferent că este bun la bowling sau deține toate proprietățile în Monopoly, planifică o întâlnire care nu îi afectează ego-ul.

Fecioarelor le place să ajute, să îmbunătățească tot ce văd. Cu alte cuvinte, dacă ai un apartament mai dezordonat, ar fi bine să te ferești să îl aduci acasă. În schimb, îl poți duce la o întâlnire într-un loc în care cineva are nevoie de ajutor. De exemplu puteți planta împreună copaci sau puteți servi mâncare oamenilor nevoiași.

Nativii acestei zodii sunt foarte inteligenți, deși la prima vedere n-ai crede asta. Te înțelegi ușor cu ei, deoarece sunt calmi și diplomatici. Pentru ei funcționează aproape orice idee de întâlnire. Cel mai sigur este să luați cina într-un restaurant care îi place.

Scorpionii sunt foarte emoționali, iar o prima întâlnire reprezintă o adevărată provocare pentru ei. Pentru a-i ajuta, este bine să te gândești la o întâlnire în care nu trebuie să vorbiți imediat foarte mult. Alege să vedeți un film, iar apoi puteți discuta despre acesta la o cafea.

Probabil ai fost atrasă de această persoană datorită personalității pozitive și vibrante. Un Săgetător este întotdeauna optimist și energic și te face să te simți bine. O întâlnire perfectă poate fi un picnic în parc sau o zi la plajă. Amândoi vă veți bucura de atmosfera plăcută.

Pentru Capricorni este important controlul. Nu sunt la fel de aventuroși ca celalalte zodii, așa că ar trebui să fii atentă la acest aspect. Ideile clasice, cină, film, cafea, vor funcționa. Asigură-te că el știe toate detaliile din timp și că ai planificat totul cu grijă.

Vărsătorii sunt foarte curioși și vor să afle cât mai multe lucruri. Aceștia vor să asculte opiniile celorlalți și să spună la rândul lor ce cred despre anumite subiecte. O întâlnire potrivită pentru un Vărsător ar putea fi o vizită la muzeu, deoarece îi va satisface curiozitatea.

Peștii sunt foarte creativi și vor să înțeleagă cum funcționează universul. Sunt interesați de lucruri mistice și spirituale, de aceea îi poți duce într-un loc magic, care îi va captiva. Gândește-te la o experiență inedită și planifică totul cu atenție.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus