Stiri de ultima ora

Horoscopul matrimonial al anului 2021 -

Horoscopul matrimonial al anului 2021 -
LifeStyle
Dacă ești „solo”, va trebui să aștepți luna iunie pentru a-ți schimba statutul marital. Vei avea timp destul pentru a alege și cumpăni bine lucrurile. Și pentru că se știe că nativele Berbec sunt printre cele mai soci­a­bile, nu vei avea cum să ratezi party-urile, week-end­-urile, vacanțele în care ai putea să-ți întâlnești alesul inimii.

Prietenia cu cineva de sex opus poate lua o turnură mult mai romantică și mai pasională și astfel îți poți găsi bărbatul visurilor, acolo unde nici nu te așteptai! Pentru cupluri, astrele prevăd o at­mos­feră rela­xată și complice, bazată pe încre­dere și respect reciproc. Pur și simplu vă în­țe­­­legeți din priviri, iar valorile familiei încep să ocupe un loc tot mai mare în viața voastră.

Nimic nu va tulbura în această perioadă sectorul legat de cuplu, așa că relația cu partenerul ar trebui să decurgă în cei mai buni termeni posibili. Dar unde ai văzut vreun nativ Taur care să nu-și condimenteze viața sentimentală, măcar din când în când, cu ceva „tunete și fulgere”?

Începând cu luna august, astrele îți oferă destule ocazii de a-ți descarca adrenalina. Rămâne de văzut dacă și partenerul va fi încântat de jocurile pro­puse. S-ar putea ca el să fie interesat de proiecte solide, de care să beneficieze toți membrii familiei. În acest caz, scenariile pe care le pui la cale n-ar face decât să perturbe armonia cămi­nului vostru și ar fi păcat. Pentru celibatare sosește ora adevărului. Astrele te obligă să revii cu picioarele pe pământ și să privești lucrurile în față. Doar așa ai șanse ca relația surprinzătoare pe care ai putea-o începe cam prin august să demareze pe o bază solidă.

Majoritatea nativelor care au deja o relație stabilă vor avea parte în 2021 de o atmosferă agreabilă în cuplu, marcată de o tandră complicitate și de fidelitate . Vei aprecia acest climat agreabil cu atât mai mult dacă viața în doi a traversat de curând o perioadă mai dificilă, dar și dacă proiectele profesionale te solicită la maximum. Deși aparții unei zodii nu tocmai casnice, vei ajunge și tu să te bucuri de o seară liniștită în fața televizorului sau de o duminică în familie.

Spre sfârșitul lui iulie sau începutul lui august, planurile de vacanță împreună cu partenerul ar putea fi amânate din pricina unor greutăți ivite la slujbă. Nativele singure ar trebui să aștepte până prin iunie pentru a avea o viață sentimentală mai „animată”. Astrele îți promit aventuri incitante, dar dacă ai în vedere ceva „de viitor”, va trebui să deschizi bine ochii!

Dacă ești căsătorită ori pe aproape și (încă) nu-ți pare rău că ai făcut acest pas, mai ai de profitat câteva luni bune de un climat astral care-ți ga­ran­tează liniștea și fericirea. Dacă formați un cuplu des­tul de solid, astrele nu vor aduce neapărat despărțirea, dar ceva tensiuni și dispute tot vor provoca.

Încă din iulie (în jur de 14) poate avea loc un eveniment decisiv ori o discuție edifica­toa­re, urmând ca până prin noiembrie relația voastră să treacă prin tot felul de teste care să-i verifice stabilitatea. Lucrurile stau ceva mai bine dacă încă nu ai pe cineva lângă tine. Întâlnirea vieții tale poate totuși să aibă loc până la sfârșitul lui 2021, fie ca o alegere personală, fie pur și simplu întâmplător. Dar oricum ar fi, virtuala relație va avea o tentă spirituală.

Nici pentru nativele Leu atmosfera în cuplu nu va fi chiar fără nici un norișor. Nu se va întâmpla nimic foar­te grav (puțin probabilă o separare!); doar că dispoziția ta va fi când distantă, când de-a dreptul ostilă, fără a putea stabili o reală comunicare cu partenerul. Puțină răbdare însă: în iunie, astrele vor face tot posibilul ca, timp de patru luni, să readucă relația voastră pe linia de plutire.

Iar, din 3 septembrie, orice decizie veți lua împreună la această oră a bilanțurilor, va fi spre binele vostru și veți răsufla ușurați! Dacă încă n-ai făcut „pasul hotărâtor”, vei avea de ales între mai mulți pretendenți, numai că s-ar putea să nu-ți dorești mai mult decât un flirt nevinovat ori pur și simplu o companie plăcută. Din motive diverse, vei prefera ami­ciția marilor pasiuni, cel puțin câteva luni de acum încolo.

Vei avea parte de multe noutăți, de neprevăzut, de pasiune . Dacă faci parte din contingentul celor care încă-l mai aș­teap­­­tă pe prințul visurilor, cu începere din octom­brie ai toate șansele să-l vezi venind. Oricum, interva­lul optim pentru a lua o decizie (probabil) pentru toa­tă viața ar fi între 9 octombrie și 8 noiembrie.

Pentru cuplurile stabile, lucrurile se prezintă cu totul altfel. Astrele le imprimă ambilor parteneri un soi de lehamite, care nu este nicidecum de natură să-i apropie. Nu pentru toate cuplurile cu un partener Fecioară va fi vorba de o criză adevărată; pentru unele vor fi doar stări de spirit trecătoare.

Până în septembrie inclusiv, climatul rămâne unul al stabilității și sentimente­lor profunde. În altă ordine de idei, tine­rele pe­rechi vor avea ca prioritate cumpărarea unei locuințe și, bineînțeles, amenajarea și decorarea ei cât mai aproape de exigențele lor. Foarte sensibile și romantice veți fi în iulie, iar ocaziile de a pe­trece clipe de neuitat în compania iubitului nu vor lipsi.

O perioadă mai agitată va fi în luna august când riști să te „aprinzi” cam repede! Atenție la intervalul 24 septembrie – 23 octom­brie: nu dis­cu­tați acum chestiuni financiare care ar putea încinge spiritele. Pline de farmec și atractive pentru sexul opus veți fi și în octombrie, când veți primi nu numai compli­men­te și invitații la pe­treceri, dar chiar și propuneri tentante pentru un viitor în doi. Anul se încheie într-o notă de liniște și relaxare în relația de cuplu .

Anul trecut ai făcut destule „cuceriri”, care ți-au dat încredere în pute­rea ta de seducție. Stabilizarea vine de-abia prin septembrie, când vei fi de altfel și foarte exigentă în ale­ge­rea unei pe­rechi pentru toată viața.

Pe de altă parte, sunt lăudabile eforturile pe care le vei face începând din august pentru a petrece cât mai mult timp împreună cu iubitul. Tot acum te-ai putea hotărî să-l prezinți și familiei, dacă n-ai făcut-o încă. Ultimele luni ale anului vor fi o pe­rioa­dă bună, mai ales pentru stabilizarea unor relații amoroa­se și mai puțin pentru inițierea unor noi legături. În cuplurile recent constituite, lucrurile vor merge destul de bine, dar nativele Taur vor trebui să dea dovadă de un plus de toleranță.

Vei părăsi atitudinea defensivă pe care ai avut-o până acum și vei deveni mult mai deschisă la dialog. Dispoziția ta de zile mari va fi răsplătită cu mai multă tandrețe din partea celui pe care-l iubești. Iar pentru ca totul să fie perfect, în luna august te așteaptă un voiaj „de plăcere”, care va face definitiv uitată orice nemulțumire.

Dacă până acum te-ai complăcut într-o relație oarecum „clandestină”, a venit momentul să clarifici situația! Nativelor pe care 2021 le-a prins singure, astrele nu le promit marea întâlnire cu sufletul-pereche, ci mai degrabă o relație pasageră, care le va rămâne în amintire ca un plăcut respiro.

În sectorul legat de viața amoroasă, nu se petrece nimic important. Cu atât mai bine: vei fi liberă să-ți trăiești viața, bucu­rându-te de neprevăzut. Dacă ai deja un parte­ner, veți împărtăși bucuriile simple ale vieții de fa­m­i­lie cu prietenii cei mai apropiați.

Luna iulie ad­u­ce cu ea o nevoie sporită de emoții intense, așa că, dacă poți, programează-ți concediul în această perioadă. Sunt multe șanse de a cu­noa­ște persoane de sex opus, dar nu neapărat pentru a pune bazele unei relații de durată. Începând din toamnă, vei lucra împreună cu par­te­nerul de suflet la un proiect comun. Pre­­­gă­­tiți-vă, celibatare – o relație mai veche se poate finaliza acum printr-o casă­torie.

Pentru tine, viața sentimentală pare a fi capitolul principal din toată povestea lui 2021. Ai putea trăi romanul vie­ții tale! Nimic nu va lipsi, vorbind de „condi­men­te”: pasiu­ne, senzualitate, chiar și ceva gelo­zie. Cele mai avantajate vor fi cele care nu și-au găsit încă parte­nerul potrivit, precum și cele care au trecut de cu­rând printr-o separare.

Cel mai pro­pice interval va fi între lunile iunie și septembrie, când veți avea oca­zia să călătoriți, în interes de ser­viciu ori în vacanță, să cunoașteți și să cuceriți mai mulți admiratori, dintre care cel puțin vreo doi s-ar putea ridica la înălțimea pretențiilor voastre. Pen­tru cuplurile de­ja închegate, lucrurile pot fi ceva mai complica­te. Dacă sunteți fericiți împreună, veți avea parte de o no­­uă „lună de miere”; dacă relația se află în derivă de ceva vreme, acum drumu­rile voastre s-ar putea despărți pentru a o lua de la capăt, fiecare pe cont propriu.

Știm că o nativă Pești își dorește calm și relaxare, mai mult decât orice, dar se pare că astrele au ho­tărât altfel. Se agită spiritele în sectorul alianțelor din tema ta na­ta­lă (aici intră și alianța dintre… soți!). Ar putea apărea ceva nou și neas­teptat. Ca de exemplu, după un coup de foudre cum scrie la carte, te-ai putea trezi mări­tată cu acte în regulă, în doi timpi și trei mișcări, ba chiar și cu un bebeluș în perspectivă!

Dacă toate astea s-au în­tam­plat deja mai demult, s-ar putea ca dintr-o dată să vă doriți, fiecare de par­tea lui, mai multă libertate de mișcare. Din iunie până în octombrie, astrele te incită la tot ce înseamnă legătură secretă sau chiar o dragoste imposibilă.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus