Stiri de ultima ora

Horoscopul lunii octombrie 2020: previziuni complete -

Horoscopul lunii octombrie 2020: previziuni complete -
LifeStyle
Această lună de toamnă te găsește într-o dispoziție energică. Ai multe planuri puse pe hârtie și vrei să faci orice este nevoie pentru concretizarea lor. Majoritatea intrigilor care au loc în jurul tău nu te afectează. Ești mult prea concentrată pe propriul confort emoțional. Atunci când vine vorba de prietenii fără sens, nu mai faci nici un compromis.

Anumite relații sau legături emoționale merită a doua șansă. Prezența preponderentă a energiei lui Saturn aduce haosul și nesiguranța în viața ta. Orice ar susține cei care nu te cunosc, ție îți priește singurătatea. În acele momente doar cu tine reușești să accesezi resurse emoționale esențiale pentru menținerea propriului echilibru.

Multe proiecte pe care le coordonezi necesită mai multă minuțiozitate. Deși consideri că ai capacitatea de a fi autentică, unele relații se prăbușesc. Nu întotdeauna este vorba despre autenticitate. De multe ori trebuie doar să fii prezentă emoțional. Energia pozitivă din jur te ajută să finalizezi cu succes o parte din proiectele personale.

Luna octombrie este marcată de un fenomen astrologic intens. Tot ce vei resimți își va lăsa amprenta asupra destinului tău. Parcă din nou vine spre tine nevoia de a te reinventa profesional, dar îți lipsește curajul. Maniera în care alegi să faci lucrurile te poate conduce spre un succes în carieră la care nu ai fi visat vreodată.

Toată „revoluția” pe care o trăiești în plan emoțional are drept scop recâștigarea încrederii în tine, dar și în cei din jur. Analizezi mult prea mult. De cele mai multe ori ai tendința să acționezi haotic. Nu ești sigură pe ceea ce reprezinți pentru cei din jur, iar pentru tine ei sunt, de fapt, busola vieții emoționale.

Această lună de toamnă aduce în viața ta noi începuturi. Modul în care vei alege să faci lucrurile te va ajuta să descoperi detalii despre propriile limite. Capacitatea de a te concentra pe ceea ce își doresc cei din jur nu este în avantajul tău. Cu toate astea, deși de multe ori vei fi intrigată de deciziile celor dragi, nu îți vei expune opinia.

Confirmarea socială de care ai nevoie îți dictează toate acțiunile. Indiferent de punctul în care te afli în relație, îți dorești mult mai mult de la cel de lângă tine. Din păcate, uneori așteptările pe care le ai ajung să fie chiar nerealiste. Spre sfârșitul lui octombrie decizi că este momentul oportun să renunți la câteva tabieturi nesănătoase.

Unele situații de la birou te forțează să îți pătezi integritatea. Această stare devine principala motivație în găsirea unui alt loc de muncă. De multe ori, acțiunile tale indică o altă stare de spirit decât cea pe care o ai. Ești ambiguă în tot ceea ce întreprinzi. Prietenii apropiați îți reproșează mereu asta. Octombrie este o lună plină.

Motivația de a face mai mult și mai mult pare să scadă în intensitate. De multe ori, îți pui singură piedici doar pentru că nu ești sigură pe ceea ce reprezinți. Atunci când familia are nevoie de tine, ești prezentă. Dedicarea ta absolută nu este apreciată. Această toamnă este potrivită pentru a readuce în viața ta entuziasmul de altădată.

Lucrurile bune se întâmplă celor care au răbdare și rămân încrezători. Încearcă să eviți competițiile. Firea sensibilă este posibil să nu te ajute pentru a ieși câștigătoare. În această toamnă, și cu precădere în luna octombrie, ai nevoie doar de armonie și de odihnă. Învață să îți concentrezi atenția doar pe lucrurile importante pentru tine.

Ești atrasă de tot ceea ce este complex și dificil. Deși eviți pe cât poți de mult asta, ajungi repede la rutină. Oamenii nu aleg să te menajeze atunci când se simt nedreptățiți. Comunicarea deschisă și sinceră poate ajuta în acest sens. Deși această toamnă vine cu multe proiecte frumoase în derulare, simți că totuși carierei tale îi lipsește ceva.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus