Stiri de ultima ora

Horoscopul lunii noiembrie 2020: previziuni complete -

Horoscopul lunii noiembrie 2020: previziuni complete -
LifeStyle
Atunci când jignești, oamenii chiar nu au de ce să te menajeze. Vei trăi o perioadă de inadecvare socială intensă. Dispoziția ta nu va fi acceptată de mulți dintre cei cu care vei intra în contact. Luna noiembrie cu siguranță nu este potrivită pentru a lua decizii radicale. Partea profesională nu te va provoca, din contra, totul este monoton la birou.

Ai nevoie de o nouă motivație pentru a face ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. A te îndepărta în mod asumat de anumite persoane din viața ta poate scoate la iveală lucruri importante despre propriile limite. Luna noiembrie poate fi una împlinită, din toate punctele de vedere, atât timp cât tu vei fi prezentă. Starea ta de spirit va dicta tot ceea ce vei trăi.

Nu ești suficient de deschisă sau de confortabilă cu ideea de colaborare reciprocă, mai ales atunci când simți că anumite situații sau relații nu îți oferă ceea ce ai nevoie. Lucrurile, de cele mai multe ori, trebuie să ia forma pe care ți-o dorești. La nivel energetic, în noiembrie ar trebuie să te aștepți la schimbări constante de intensitate.

Te intrigă unele din discuțiile pe care le ai la birou. Îți dai seama că mulți dintre cei cu care lucrezi nu au nimic în comun cu tine. Poate sistemul de valori este cu adevărat un etalon pentru tine. Luna noiembrie va fi darnică. Orice acțiune pe care o vei întreprinde cu dedicare și perseverență te va aduce și mai aproape de obiectiv.

Imaginația te va ajuta să îți setezi obiective profesionale ambițioase. Cu toate astea, în anumite contexte vei avea nevoie de confirmarea celor din jur pentru a simți că faci ceea ce trebuie. Firea suspicioasă care te caracterizează parcă te forțează să te îndepărtezi de toți cei care pot avea o influență benefică asupra echilibrului tău.

Agitația și confuzia din zilele următoare parcă te împing să iei decizii greșite. Deși spre mijlocul lunii vei avea posibilitatea să renunți la unele tabieturi, senzația de confort psihic va lupta împotriva ta. Este nevoie de perseverență și motivație reală și realistă. Indiferent de opiniile celorlalți, asigură-te că tu știi ce îți dorești.

Prezența Soarelui rămâne destul de activă pe parcursul întregii luni de toamnă . Circumstanțele profesionale în care te vei afla te vor ajuta să te remarci. Deși ești conștientă că propriile visuri sunt lipsite de consistență, îți tragi din ele doza zilnică de pozitivitate și motivație. Partenerul de viață este singura persoană de care ai nevoie atunci când nu mai ai încredere în tine.

Deși evenimentele care au loc în zilele acestei luni nu îți oferă o ancoră pentru echilibru psihic, nu te lași condusă de starea de confuzie pe care este posibil să o simți. Ai nevoie de multă organizare și hotărâre pentru a schimba anumite lucruri din viața ta. În primul rând este important să îți creionezi nevoile și prioritățile, de orice natură.

Conturarea obiectivelor profesionale pentru perioada următoare va fi dificilă. Impasul energetic în care te afli pare de nesurmontat. Chiar dacă ești conștientă de efectele unora dintre acțiunile tale, nu le permiți celor din jur să comenteze. Spre sfârșitul lunii găsești motivația de a face unele schimbări în propria locuință.

Chiar dacă uneori nu ai capacitatea de a te adapta din mers, tot ceea ce contează este să rămâi fermă pe poziții. Influența astrelor asupra dispoziției tale va fi definitorie la începutul lunii noiembrie. Ai senzația că te afli într-un carusel de emoții și trăiri, toate fiind în neconcordanță în raport cu ceea ce îți dorești să se întâmple în viața ta.

Indiferent de contextele în care te vei afla, nu trebuie să adopți întotdeauna o atitudine radicală. Lasă loc de flexibilitate pentru ca cei din jur să simtă că se pot apropia. În ultima perioadă ai învățat că ești singura capabilă de a lua decizii pentru propriul echilibru psihic. Cei din jur pot doar să își exprime opinia.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus