Stiri de ultima ora

Horoscop 2 decembrie. Zodia care va înțelege sensul ascuns al cuvintelor unei persoane apropiate

Horoscop 2 decembrie. Zodia care va înțelege sensul ascuns al cuvintelor unei persoane apropiate
LifeStyle


Horoscop 2 decembrie. Adevărul li se dezvăluie, azi, nativilor din această zodie. Aceștia pun cap la cap informațiile pe care le dețin, lucrurile pe care le-au auzit de la cei din jur și înțeleg ce-au vrut aceștia să le transmită, de fapt.

BERBEC

Intuiţia se pare că lucrează la cote maxime azi. O ascultați întru totul, țineți cont de ea în tot ceea ce faceți și în toate deciziile pe care le luați, și pentru asta meritați toate felicitările din lume.

TAUR

Sunteți destul de împrăștiați în ultima vreme, ceea ce vă face destul de vulnerabili în fața superiorilor. Ideal ar fi să vă conservați energia și să vă mobilizați, altminteri nu sunt excluse situații destul de neplăcute pentru voi, precum observații repetate, unele chiar în fața colegilor.

GEMENI

Vă gândiți la o schimbare a jobului, dar n-ați făcut mai nimic până acum în sensul ăsta. Sigur, e sfârșit de ani, nu e abundență de locuri de muncă, dar măcar CV-ul vi l-ați putea actualiza și ați putea arunca o privire printre joburile care vă interesează. Iepurele poate sări când vă așteptați mai puțin.

RAC

Începeți să vă reveniți după agitația ultimelor zile, priviți iarăși cu optimism spre viitor, spre cele pe care vi le propuneți pentru anul următor. Este momentul potrivit să așterneți pe hârtie planurile de viitor și să vă gândiți de unde trebuie să începeți pentru a le realiza.

LEU

Aveți o viziune foarte clară asupra tuturor lucrurilor din jurul vostru. Nimic din ceea ce încerca să facă unii sau alții nu vă poate distrage atenţia de la obiectivele stabilite. Tot ceea ce veți face în plan personal are menirea să vă aducă împlinirea de care aveți atâta nevoie.

FECIOARĂ

Nu cu mult timp în urmă, o persoană apropiată v-a atras atenția asupra unui grup de persoane care complotează împotriva voastră. Din păcate, v-a spus-o pe ocolite, iar voi nu ați înțeles pe deplin, la acel moment, rostul vorbelor sale. Azi, puneți lucrurile cap la cap și reușiți să înțelegeți sensul ascuns al cuvintelor acelei persoane.

BALANȚĂ

Stersul pe care l-ați ignorat în ultimul timp se manifestă azi prin migrene și lipsă de concentrare. Să știți că nu sunteți imuni la factorii negativi la care vă expuneți. Dacă voi nu vă protejați, nimeni n-o va face.

SCORPION

A sosit momentul unei împăcări cu voi înșivă. Vă simțiți tot timpul vinovați pentru lucrurile care se petrec în jurul vostru, iar asumarea asta nesăbuită trebuie să înceteze înainte să cădeți în depresie. Iertați-vă, încetați să mai fiți atât de duri cu voi. Nimeni nu e perfect, iar greșelile pe care le facem nu ne definesc.

SĂGETĂTOR

Multe nu vă convin azi și sunteți cu capsa pusă. Problema e că vă vărsați nervii pe cine nu trebuie, partener de cuplu, copii. Dacă vorbele voastre ar avea puterea să-i rănească fizic, cum v-ați simți dacă i-ați vedea însângerați?

CAPRICORN

Oboseala își spune cuvântul. Nu vă mai puteți concentra, nu mai sunteți eficienți, ba, mai mult, începeți să vă resimțiți și la nivel organic. Stările de greață, durerile de burtă, de cap, de spate semnalează faptul că este timpul s-o lăsați mai moale.

VĂRSĂTOR

PEȘTI

Foto shutterstock

The post Horoscop 2 decembrie. Zodia care va înțelege sensul ascuns al cuvintelor unei persoane apropiate appeared first on Avantaje.ro - De 20 de ani pretuieste femei ca tine.

unica.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus