Stiri de ultima ora

Gala Twin Art 2014 – întalnirea magica dintre artasi solidaritate pentru HHC Romania

Gala Twin Art 2014 – întalnirea magica dintre artasi solidaritate pentru HHC Romania
LifeStyle
Ideea Galei a pornit în 2013 de la premisa ca arta este cel mai bun mediu de propagare a ideilor generoasesi ca prin intermediul artistilorsi alaturi de acestia putem transmite cel mai eficientsi puternic mesajul HHC Romania: acela ca fiecare copil merita o casasi o familie. De asemena, e important de mentionat ca Gala este menita în acelasi timp sa catalizeze resurse pentru proiectele HHC Romania prevazute pentru anul în curs .

Un alt element inedit inclus în Gala Twin Art 2014 este cel intitulat “Galeria amintirilor”. La acest proiect dedicat HHC Romania au participat peste 40 de personalitati ale societatii romanesti: actori, regizori, sportivi, muzicieni, dramaturgi, jurnalisti sau scriitori. Acestia au acceptat sa “doneze” o amintire draga a copilariei lor, o farama din ceea ce i-a cladit ca indivizi. Acest gest doreste sa atraga atentia asupra faptului ca nu lipsurile materiale sunt cele care traumatizeaza irecuperabil un copil, ci cele sufletesti. Relocarea tuturor copiilor aflati în grija statului în familiile de provenienta sau în medii cat mai apropiate de cel familial este unul dintre cele mai importante dintre proiectele desfasurate de HHC Romania în ultimii 15 ani de activitate, fiind un plan care se va materializa definitiv pana în 2020. Printre cei care au donat amintiri se afla: Irina Margareta Nistor, Tiberiu Soare, Dragos Bucurenci, Cristina Stanciulescu, Catalinstefanescu, Ana Ularu, Grigore Lesesi multe alte personalitati generoase.

Evenimentul se desfasoara cu sprijinul extraordinar al Filarmonicii „George Enescu”, iar componenta muzicala care va completa seara de 26 martie va cuprinde lucrari de Johann Sebastian Bach, Robert Schumann, Joseph Haydn, Johannes Brahmssi Adrian Enescu.

Gala Twin Art 2014 este, de asemenea, evenimentul în care HHC Romania îsi anunta proiectele pentru anul în curs, pe care le dezvolta alaturi de Ambasadorii sai. Unul dintre acestia este violonistul Alexandru Tomescu, cel care în 2013 a strans 13.500 de euro pentru copiii aflati în protectia statului, dedicandu-le Turneul National Stradivarius. Artistul va continua si în acest an sa invite publicul Turneului Stradivarius sa doneze pentru cauzele HHC Romania: „Cred ca pentru a construi un viitor mai bun pentru societatea în care traim trebuie sa investim în cei care o vor forma maine. Copiii abandonati sau vulnerabili trebuie sprijiniti cu atat mai mult” – declara muzicianul.

Biletele la Gala Twin Art sunt disponibile pe www.bilete.ro , în oficiile Postei Romane, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos. Mai multe detalii despre Gala Twin Art puteti gasi pe http://twinart.hhcromania/ ” HYPERLINK “http://twinart.hhcromania.org/
www.bebelu.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus