Stiri de ultima ora

Fiul lui Kamara, Leon Akim, va fi operat din nou pe 22 august

Fiul lui Kamara, Leon Akim, va fi operat din nou pe 22 august
LifeStyle


La scurt timp de la venirea sa pe lume, Leon, fiul artistului Kamara (43 de ani), a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică.

Tetrapareza presupune o slăbiciune temporară sau permanentă în toate cele patru membre. Pacienții au mișcări rigide, date de creșterea tonusului mușchilor scheletici (hipertonie).

Artistul și mama băiețelului au luptat și continuă să lupte pentru ca Leon să ducă o viață normală. Micuțul urmează să fie supus celei de-a cincea operații cu celule stem.

Fiul lui Kamara, Leon Akim, va fi operat din nou pe 22 august

Pe 22 august, Leon, acum în vârstă de 5 ani și 2 luni, va fi operat din nou, în Turcia. „Pe 20 august, Kamara va pleca din nou în Turcia.

Pe 22 este programată cea de-a cincea operație cu celule stem a băiețelului său. Leon este un exemplu de tenacitate și forță.

Într-un trup mic și aparent plăpând există atât de multă dorință de vindecare încât evoluția trebuia să apară.

Iar semnele bune se văd. Leon s-a ridicat singur în fund. Chiar și el a fost surprins de reușita sa.

În plus, băiețelul mișcă brațele și a devenit mai activ. Leon este mult mai atent, asimilează informații noi și e încăpățânat”, a declarat Ensar Duman, pentru VIVA!, potrivit Libertatea.

„Prima dată când am fost ne-a zis că nu este candidatul potrivit”

La începutul verii, Kamara detalia starea de sănătate a fiului său. „Leon e mai puţin spastic, lucrează mult mai bine, este mai vesel şi mai atent.

Se văd rezultatele după aceste intervenţii, muşchii se întind mai bine şi este mare lucru. În Turcia, am văzut nişte filmuleţe cu alţi copii care au trecut prin şase intervenţii.

Unii aveau musculatura atrofiată în totalitate, iar aceşti copii acum merg pe picioarele lor”, a mărturisit atunci artistul, potrivit Adevărul.

„Prima dată când am fost ne-a zis că nu este candidatul potrivit pentru această procedură. A zis că, dacă după prima intervenţie nu o să observe ceva, nu o să le facem pe următoarele.

Mergem din lună în lună. 18 zile am stat în Turcia, dar merită din plin tot efortul. Este bine că acum putem face exerciţiile acasă şi nu mai trebuie să stăm atât plecaţi acolo”, a dezvăluit și fosta soție a lui Kamara, Oana (34 de ani).

Foto: Facebook / Instagram

Citește și: 

Nu renunță la cocul care a făcut-o celebră nici după ce a născut, dar acum are o explicație. De ce preferă Meghan Markle această coafură?

Apartamentul în care a locuit Kate Middleton, vândut pentru 1,88 de milioane de lire, cu 70 de mii de lire sub cererea inițială

După ce și-a anunțat a doua sarcină pe Instagram, vedeta a apărut pentru prima dată cu burtica la un eveniment monden! Ce rochie a purtat?

The post Fiul lui Kamara, Leon Akim, va fi operat din nou pe 22 august appeared first on Avantaje.ro - De 20 de ani pretuieste femei ca tine.

unica.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus