Stiri de ultima ora

EXATLON ROMANIA 18 APRILIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D: Nu mai este cale de întors, s-a decis eliminarea! Reacţiii dure pe Facebook

EXATLON ROMANIA 18 APRILIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D: Nu mai este cale de întors, s-a decis eliminarea! Reacţiii dure pe Facebook
LifeStyle
”Ei nu făceau comparații, ci încercau să mă convingă pe mine că eu sunt concurentul slab”

Discuțiile s-au aprins și mai tare din acest moment. Diana Belbiță a fost acuzată că se victimizează și că manipulează. 

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018: Alina a dezvăluit totul în direct după eliminare. Surpriză mare!

Fosta Razboinica a comentat cele mai noi nominalizari de la Exatlon si a dat un verdict crunt pentru concurente, scrie  wowbiz.ro .

"Este o nominalizare corecta, insa nu mi-a placut acuzatia pe care i-a adus-o Vladimir, Belbitei. Nu trebuie sa argumenteze ca nu stie sa inoate dupa 3 luni de zile. A uitat toate punctele aduse? Sau cum a luptat? Nu mi s-a parut normal. In privinta Geaninei, consider ca este cea mai slaba. Larisa este foarte buna, insa nu mai buna decat baietii. M-a batut de multe ori, recunosc, insa baietii sunt mai buni. Sunt de acord ca e mai buna ca Belbita, insa eu o plac pe Belbita mai mult. La final vor ramane cei mai buni. Nu vad nicio fata in finala. Am urmarit si Survivor, am intalnit si alte echipe...Fetele din Romania nu-s mai bune decat baietii", a spus Alina.

Nici fosta ei colega, Anca, nu a scapat de sinceritatea debordanta a Alinei

"Imi pare rau sa o anunt in direct. Nu se poate, iubita mea, sa ajungi la Faimosi. Odata ce a participat la Razboinici este foarte urat sa participi pentru echipa adversa. In al doilea rand, nu e foarte buna. Iar in al treilea rand, Giani nu stiu ce i-ar face."
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus