Stiri de ultima ora

Eva Longoria, declarații emoționante despre fiul ei abia născut

Eva Longoria, declarații emoționante despre fiul ei abia născut
LifeStyle
La două zile de când a născut un băiețel, Eva Longoria și-a exprimat recunoștința față de fanii ei atunci când a postat o poză pe Instagram cu copilul nou-născut.

— People 22 iunie 2018 de ELLE

„Bună, lume! Acesta este Santiago Enrique Bastón. Vă mulțumesc tuturor pentru urările călduroase!”

De asemenea, actrița a vorbit și despre criza copiilor imigranți de la granița dintre Statele Unite și Mexic: „Cu ocazia nașterii fiului meu, vreau să mă concentrez asupra familiilor care au fost separate la graniță. Având copilul alături de mine, nu-mi pot imagina că ar putea fi luat din brațele mele. Familiile trebuie să stea împreună și, de aceea, trebuie să facem ceea ce putem pentru a le reuni,” a scris actrița în postarea de pe Instagram.

Eva Longoria, în vârstă de 43 de ani, și soțul ei José “Pepe” Bastón, 50 de ani, au început relația în 2013 și s-au logodit în 2015, în Dubai. Nunta a avut loc în Mexic, pe data de 21 mai 2016. Bastón mai are trei copii dintr-o căsătorie anterioară. El este președintele celei mai mari companii media din America Latină, Televisa.

Actrița din serialul de succes „Neveste Disperate”, care susține mișcarea Time’s Up, le-a spus fanilor că va crește un băiat feminist.

„Cred că este important ca el să aibă aceste femei ca model în viața lui pentru a le susține, a le aplauda și pentru a le onora,” a spus Longoria.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus