Stiri de ultima ora

Dieta Oanei Sârbu – Cum se menține în formă la 51 de ani

Dieta Oanei Sârbu – Cum se menține în formă la 51 de ani
LifeStyle


Oana Sârbu are 51 de ani, dar se mândrește cu un corp de adolescentă. Dieta Oanei Sârbu – Cum se menține în formă la 51 de ani.

Actrița care și-a câștigat popularitatea după ce a dat viață personajului Dana din filmul “Liceenii” reușește să aibă un fizic de invidiat.

Îndrăgita actriță nu recurge la nicio dietă drastică, ci se menține în formă cu ajutorul unei alimentații sănătoase.

Dieta Oanei Sârbu – Cum se menține în formă la 51 de ani

În cadrul unui interviu acordat pentru click.ro, Oana Sârbu a mărturisit cum reușește să se mențină într-o formă fizică perfectă, deși a depășit 50 de ani.

“Mănânc fructe, în general, iar în această perioadă prefer fructele de pădure cu nuci şi migdale. Mai amestec câte un iaurt, beau o cafea cu lapte, o cană mare pe care o prelungesc până spre prânz. La prânz, paste sau orez cu ciuperci. Într-adevăr, nu prea îmi place să mănânc carne, dar nu sunt vegană.

Încerc să mănânc legume, fructe, orez, paste integrale şi ciocolată neagră. Seara mai mănânc brânză şi peşte. Nu mănânc mai târziu de ora 21.00, iar cel târziu la 23.00 sunt în pat. Merg şi la sala de sport, dar nu fac performanţă. Acum fac Pilates”, a declarat Oana Sârbu pentru click.ro.

În trecut, actrița a declarat pentru cancan.ro că mănâncă multe salate.

“Mie îmi place bucătăria mediteraneană: salate, brânză de capră, măsline, legume, fructe, ulei de măsline. Fac sport, dar nu sunt o ahtiată. Am făcut sport de mică, sport de performanţă, atletism, înot. Acum fac puţin fitness, înot, saună, masaj, pilates. Mai fac şi acasă, lucrez cu mici greutăţi”, a spus Oana Sârbu pentru cancan.ro.

 

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

Carmen Brumă a lansat un nou program online de slăbit – Dieta care te ajută să slăbești rapid

Dieta Nalep – Cum a slăbit Anda Adam 12 kilograme în două luni

Dieta cu care Romanița Iovan se menține în formă

The post Dieta Oanei Sârbu – Cum se menține în formă la 51 de ani appeared first on Avantaje.ro - De 20 de ani pretuieste femei ca tine.

unica.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus