Stiri de ultima ora

Decor clasic intr-o casa englezeasca

Decor clasic intr-o casa englezeasca
LifeStyle
Aceasta casa edwardiana, situata in Brentwood, Essex, a fost reamenajata pentru a corespunde stilului de viata al proprietarilor. Interiorul este semidecomandat, iar conceptul de amenajare a avut in prim plan ideea de decor unitar si echilibrat.

Schema cromatica se continua si in dining, un spatiu elegant si confortabil. Accesoriile si mobilierul in stil vintage ofera un aer atemporal incaperii.

Bucataria ocupa o suprafata redusa, dar este luminoasa si aerisita datorita modului in care a  fost amenajata. Fiecare coltisor a fost foarte bine gandit si proiectat pentru a maximiza potentialul de stocare. Proprietarii au pastrat peretii albi si au ales mobilier alb pentru a crea cat mai mult posibil senzatia de spatiu. Pardoseala este un covor din rasina de piatra, cu o greutate mai mare, dar usor de intretinut, fiind ideal pentru familiile care au animale de companie.

Punctul de atractie al dormitorului matrimonial este patul tapitat, care, impreuna cu accesoriile, fac trimitere la interioarele franceze. De remarcat este ca si in aceasta incapere se pastreaza schema de culori prezenta in zona de zi. Al doilea dormitor, amenajat pentru oaspeti, se axeaza pe combinatia alb-gri. Tapetul cu dungi, mobilierul si accesoriile compun un decor tipic englezesc.
www.casamea.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus