Stiri de ultima ora

Dana Nalbaru si Dragos Bucur renunta la sistemul clasic de invatamant pentru fiica lor

Dana Nalbaru si Dragos Bucur renunta la sistemul clasic de invatamant pentru fiica lor
LifeStyle
Dana spune ca s-au lovit de prejudecati: ”stim ca e abia inceputul unui lung sir de provocari atat din partea societatii cat si din partea necunoscutului care ne asteapta. Dar nu ne temem. Suntem impreuna, toti trei, in aceasta decizie si e una asumata”.

Dragos Bucur a explicat ca nu incearca sa promoveze abandonul scolar,pentru ca ”Sofia nu a abandonat de fapt scoala ci doar a luat-o pe alt drum cu aceeasi finalitate-educatie, pregatire si descoperirea vocatiei”.

Si povesteste cum a fost prima zi de scoala pentru Sofia: ”Ieri, în prima zi de ne-scoala Sofia a făcut primul curs de scenaristica, a stat 2 ore în fața calculatorului făcând MATEMATICA si alta ora jumătate  învățând programare pe calculator la cursurile online Khan Academy. Pentru că a vrut.”

Si surpriza pe care avut-o Sofia cand a aflat ca nu mai merge la scoala 

”Cand parintii mei mi-au spus ca e o varianta sa NU MA MAI DUC LA SCOALA am crezut prima oara ca glumesc, doar ca dupa o mica discutie despre asta am aflat ca nu glumeau!!!!!!!! OMG!!!! Nu imi venea sa cred ca se poate sa nu ma mai duc la scoala. In capul meu era o mica, mare confuzie: ”daca mama si tata imi spun sa fiu atenta la ore, cum au acceptat sa nu mai invat?? WHAT??”. I-am intrebat si au spus ca o sa mai invat doar ca voi face asta acasa . Alta confuzie: “o sa vina profesoare sau profesori la mine acasa?? NUUUUUUU:(((“. Dar cand i-am intrebat si asta au zis ca nu vor veni, ca o sa ma duc eu la tot feluri de cursuri. Uitati cateva dintre cele pe care le vreau: karate, robotica, skateboard, dansuri, chineza, engleza, scenaristica, pictura si multe altele”.
www.bebelu.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus