Stiri de ultima ora

Curățenie și igienă la sala de fitness pentru siguranța clienților

Curățenie și igienă la sala de fitness pentru siguranța clienților
LifeStyle
Se stie ca prima impresie conteaza indiferent de context. Daca vorbim, despre un centru sportiv, cu săli de fitness, aerobic, masaj și saună, atât aspectul interior cât și cel exterior, reprezintă o carte de vizită. Succesul unui astfel de spațiu se datorează 50% experienței profesioniștilor și antrenorilor și 50% condițiilor, curățeniei si design-ului spațiului de desfășurare a activităților.

În sălile de sport, curățenia este vitală și trebuie efectuată zilnic, cu produse profesionale și special concepute pentru a elimina bacteriile, precum . Mai mult decât atât, o dată pe lună trebuie să se efectueze o curățenie generală, utilizând produse de întreținere a curățeniei și produse dezinfectante, adecvate fiecărui tip de mediu care trebuie tratat. Cele mai bune produse ce pot fi folosite în curățeniile generale sunt: cărucioarele de curățenie, mopuri profesionale, produse din hârtie de unică folosință precum prosoape din hârtie, role medicale pentru paturi și role industriale, aspiratoare profesionale și alte mașini de curățare pentru suprafețe.

Dacă centrul dispune de servicii de masaj și remodelare corporală, aceste spații trebuie dezinfectate profesional după fiecare client, pentru a se păstra o igienă ideală. De asemenea, pentru paturile de masaj trebuie să se folosească role de tip cearceaf de hârtie , toate de unică folosință. Mai mult decât atât, folosirea unui dozator pentru dezinfectanți de mâini este esențială în acest spațiu.  Datorită numărului mare de microorganisme tranzitorii ce se găsesc pe mâini, dezinfecția igienică a mâinilor reprezintă cea mai importantă măsura pentru reducerea încărcăturii microbiene. Pentru o eficiență crescută, este bine să se folosească dezinfectanți profesionali pentru mâini, care distrug până la 99% din bacterii.

Dacă sala dispune de piscină, se pot folosi covorașe speciale de piscină, de tipul antialunecare Akwadek și drenaj Soft-Step. Toate aceste produse și multe altele se pot achiziționa de la magazinul online Sanito.ro, dedicat soluțiilor complete și inteligente de igienizare și curățare a spațiilor.

Atunci când curățenia este făcuta și întreținută în cei mai buni parametri, centrul va avea numai de câștigat, iar prima impresie a celor care îi vor călca pragul va conta foarte mult, fiind un plus garantat pentru imaginea firmei. De aceea, trebuie să ținem cont de normele de igienă necesare oricărui spațiu cu care interacționăm și să folosim produse de cea mai înaltă calitate.
www.casamea.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus