Stiri de ultima ora

Cum se menține Monica Tatoiu în formă la 63 de ani?

Cum se menține Monica Tatoiu în formă la 63 de ani?
LifeStyle


Monica Tatoiu ţine pasul cu timpul, dar şi cu cele mai noi tehnici în materie de înfrumuseţare (botox, acid hialuronic şi mezoterapie), iar rezultatele sunt vizibile.

Cum se menține Monica Tatoiu în formă la 63 de ani?

„Între 45 şi 50 de ani trebuie să te duci să îți pui puţin botox, o dată pe an. Am un medic la Timişoara. Merg la el de cinci ani de zile.

Am o prietenă care, atunci când face mezoterapie, două săptămâni nu iese din casă. E toată vânătă.

La mine ştie tot Iancu Nicolae când mă duc la mezoterapie. Nici nu scoate acul şi încep să urlu.

E foarte dureros, dar după două ore sunt la TV şi nu se vede nimic. Se spune că Tatoiu le ştie pe toate, dar eu nu mă bag unde nu mă pricep.

Când mi-am pus proteza, l-am ales pe medicul care a pus cele mai multe, că avea mâna formată. Şi sunt bine, schiez”, a mai spus fosta femeie de afaceri, potrivit OK!Magazine.ro.

Crescând, Monica Tatoiu nu a dus lipsa banilor

În emisiunea online E OK să fii vedetă?, Monica Tatoiu a mărturisit că, în copilărie, nu a dus niciodată grija banilor.

Fosta femeie de afaceri a recunoscut că banii nu i-au lipsit niciodată. „Mama a fost fată de deţinut politic, tata sârb.

Până la 16 ani a fost cumplit, dar tatăl meu, fiu de ţăran, a depăşit asta. Era cel mai mare cardiolog.

Tata câştiga 85.000 de lei pe lună când o Dacie era 50.000 de lei. Nu ne-a făcut casă, nu ne-a cumpărat maşini, ne-a dat educaţie.

Am făcut pian, balet. Am tablouri pe care le-a primit de la toţi pacienţii lui. Mi-a dat mistria, restul am făcut singură, prin muncă.

Nu am avut niciodată probleme cu banii”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit OK!Magazine.ro.

Monica Tatoiu este o fostă femeie de afaceri. Vedeta este căsătorită cu Victor Tatoiu, alături de care are un fiu, Victor.Foto: Facebook

Citește și:

Ioana Ginghină nu-și dorește, pentru moment, o nouă relație, dar ce spune despre al doilea copil?

Au divorțat în urmă cu 20 de ani, dar acum se înțeleg mai bine decât niciodată. Uite ce spune Claudiu Istodor despre Maia Morgenstern: Alta ca ea nu există

A fost unul dintre cei mai chipeși actori români, dar nu s-a căsătorit niciodată. Care a fost cel mai mare regret al actorului Ovidiu Iuliu Moldovan

The post Cum se menține Monica Tatoiu în formă la 63 de ani? appeared first on Avantaje.ro - De 20 de ani pretuieste femei ca tine.

unica.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus