Stiri de ultima ora

Cum a slăbit Mirela Vaida după ce a născut 3 copii

Cum a slăbit Mirela Vaida după ce a născut 3 copii
LifeStyle
Mirela Vaida are o formă fizică de invidiat. Acest lucru poate fi, lesne, văzut în fiecare zi la Acces Direct.

Cum a slăbit Mirela Vaida după ce a născut 3 copii?

“Faceți 2 copii, unul după altul, îi creșteți singure, alăptați la cerere bebelușul și 10 kilograme topiți în 7 zile”, povestea Mirela Vaida după cea dea doua sarcină.

Vedeta Antena 1 mărturisește că nu obișnuiește să țină dietă, că întotdeauna mănâncă ce simte că are nevoie. Independent de această relaxare pe care o prezintă, Mirela Vaida respectă totuși câteva reguli care o ajută să se mențină în formă.

„După naștere nu am ținut nicio dietă, la mine nu funcționează dietele. Acum am simțit nevoia să mănânc multe fructe și chiar dulce, am mâncat multă ciocolată. Însă, vă spun drept că nu mai mănânc seara și se vede foarte foarte tare. Dacă nu mai mâncați seara după 7, din experiență vă spun că se vede, mamelor sau fetelor.

Beți ceaiuri seara, beți un pahar de vin roșu, dar un pahar nu mai mult. Dacă vă e foame mâncați ceva light, un iaurt, o brânzică, sau beți un ceai. Ceva foarte mic să vă ia foamea. În rest, să încercați să vă abțineți, pentru că dacă nu veți mai mânca câteva zile seara, nu o să vă mai ceară nici corpul.

Mâncați mai mult dimineața, în prima parte a zilei. În rest, eu nu țin diete, simt nevoia să mănânc din toate, și carbohidrați și proteine, și mai bune și mai rele, că așa sunt zilele mele. Și nu vreau să mă privez în momentul ăsta de nimic din punct de vedere culinar”, explică vedeta Antena 1.

Vezi pozele

Mirela Vaida poartă aceleași haine ca acum 10 ani

Chiar dacă a trecut prin 3 sarcini cu tot ce presupun ele: câștig ponderal, dezechilibru hormonal, Mirela Vaida a reușit iată să ajungă la echilibrul perfect din punctul de vedere al siluetei, iar acest lucru îl confirmă chiar ea.

„Eu am ajuns la mărimea 36 din nou și sunt atât de fericită. Am ajuns la 36 după doar 4 luni de la naștere și îmi toate hainele pe care le aveam eu din tinerețea mea și mă bucur foarte tare pentru că voiam să le arunc pe toate. Când am văzut că intru iar în blugii de altă dată, am zis wow cât e de tare asta. Și mă simt bine, dar nu am făcut nimic”, conchide prezentatoarea Acces Direct.

Credit foto: Revista AvantajeActrița Adriana Trandafir a luat Coronavirus și e internată la Matei Balș 

The post Cum a slăbit Mirela Vaida după ce a născut 3 copii? appeared first on Avantaje.ro - De 20 de ani pretuieste femei ca tine.

unica.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus