Stiri de ultima ora

Covorașe dezinfectante pentru o igienă perfectă

Covorașe dezinfectante pentru o igienă perfectă
LifeStyle
Tehnologia din ziua de astăzi a permis realizarea multor produse utile pentru noi, oamenii.  Printre cele mai utile produse pentru sănătatea noastră, se numără produsele pentru dezinfectare, din care fac parte și covorașele profesionale dezinfectante.

Gama de  covorașe dezinfectante , pe care le putem găsi în magazinul online Sanito.ro, sunt special concepute pentru a fi folosite în medii sterile, precum centrele medicale, laboratoare și farmacii sau spații specifice industriei alimentare.

Având o dimensiune practică, covorașul dezinfectant se adaptează cu ușurință la majoritatea treptelor ușilor. Suprafața de aspirație din spatele covorului împiedică mișcarea acestuia.

Covorașele sunt indispensabile în spațiile industriale, cabinete medicale, clinici, spitale, școli, grădinițe sau în zone dedicate pentru industria alimentară, ca de exemplu la trecerea în zone frigorifice, pline cu alimente. Scopul acestor covorase este de a retine macteriile si microbii. Aceste tipuri de covoare, sunt tratate în așa fel încât să poată asigura o igienizare profesională a spațiilor unde sunt utilizate. Covorasele de tip Sticky Mat au o eficiență surprinzătoare de 99.9%.

Pe Sanito.ro se regăsesc și alte tipuri de covorașe, în portofoliu fiind disponibile game variate de covorașe profesionale , precum: covoare birou, covorașe interior,  covorașe horeca , covoare exterior, covorașe industriale și multe altele.

Ce este de reținut în legătură cu covorașele profesionale, este că pe lângă utilitatea lor în reținerea murdăriei, aceste covorașe pot fi foarte usor integrate chiar și în tehnicile de marketing pentru reclame. Cu ajutorul covoraselor personalizate, care pot fi branduite cu logo-ul companiei sau cu orice alt tip de mesaj, în funcție de preferințe, se pot crea campanii de imagine, ideale pentru atragerea atenției clienților într-o manieră subtilă. Alege covorașele profesionale Sanito.ro!
www.bebelu.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus