Stiri de ultima ora

Compania Ana si Cornel continua sustinerea acordata copiilor din SOS Satele Copiilor Romania prin proiectul Masa in Familie

Compania Ana si Cornel continua in anul 2015 programul “Masa in familie de la Ana si Cornel”, un proiect de responsabilitate sociala dedicat copiilor din organizatia SOS Satele Copiilor Romania .

Din dorinta de a participa la dezvoltarea armonioasa a copiilor si de a continua traditia meselor in familie, compania Ana si Cornel isi concentreaza eforturile in acest an catre copiii pe care SOS Satele Copiilor Romania ii are in ingrijire.

Inca din luna noiembrie a anului 2014 compania Ana si Cornel a alocat o cantitate de peste 1300 de kilograme de carne, pentru a fi livrata pe parcursul celor 12 luni de derulare a programului, in cele trei locatii unde organizatia SOS Satele Copiilor deruleaza, de peste 20 de ani, servicii de ingrijire de tip familial si servicii sociale primare pentru prevenirea separarii copilului de familie. Prin programul „Masa in familie de la Ana si Cornel”, cei 207 copii din Bucuresti, Cisnadie – Sibiu si Hemeius – Bacau, se vor bucura de mese calde si de bunatatile preferate, pregatite de mamele SOS.

Pentru a veni in sprijinul mamelor SOS in ceea ce priveste depozitarea in bune conditii a unei cantitati atat de mari de carne, compania a donat fiecarui Sat SOS cate o lada frigorifica, cu un volum util total de 284 de litri per unitate.

“Am incredere ca gestul nostru, simbolic, raportat la nevoile unei astfel de organizatii si la un numar atat de mare de oameni, poate fi replicat de cei care doresc sa sprijine acesti copii in drumul lor, care a avut un inceput destul de anevoios. Ne dedicam acestui proiect pentru ca am simtit in casele SOS un puternic spirit de familie si ne simtim mandri sa putem imparti cu acesti copii minunati din valorile pe care le-am adunat de la parintii si bunicii si ca se pot bucura de o Masa in Familie,” a declarat Carmina Paraschiv,  director general al companiei Ana si Cornel.

„Multumim companiei pentru generozitate si ii recompensam cu zambetele unor copii fericiti. Pregatirea meselor de catre mamele SOS impreuna cu copiii si timpul petrecut de familie in jurul mesei, fac parte din acele momente care desavarsesc conceptul de familie. Suntem recunoscatori tuturor celor care se implica si care sunt dispusi sa ne ofere ajutor,” a declarat Carmen Bruma, Manager Departament Relatii Publice si Atragere de Fonduri pentru SOS Satele Copiilor.
www.bebelu.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus