Stiri de ultima ora

Cine sunt vocile din animația Crăiasa Zăpezii

Cine sunt vocile din animația Crăiasa Zăpezii
LifeStyle
Prezentatorul tv Dan Cruceru a acceptat o nouă provocare în cariera sa şi a debutat în dublajul de animaţie, în rolul regelui din filmul „Crăiasa Zăpezii”/ „Snow Queen”.

În interpretarea regelui din celebra animaţie ,,Crăiasa Zăpezii”, Dan Cruceru nu s-a lăsat intimidat de provocările pe care le presupune împrumutarea vocii unui personaj animat 

„Este pentru prima oară când fac aşa ceva şi din afară pare totul foarte uşor. (...) Când ajungi aici şi trebuie să intri în pielea personajului lucrurile se complică. Pentru orice replică se dau vreo zece duble şi este foarte greu. Eu am venit cu entuziasmul, pe care încă îl am după 3 ore de înregistrări. Sper că fiicei mele de 4 ani îi va plăcea foarte mult de regele acesta. Sunt sigur că nu îmi va recunoaşte vocea, pentru că este cu totul diferită de felul în care sună în viaţa de zi cu zi. La premieră sunt foarte curios să văd cum va reacţiona", a declarat prezentatorul.

Regele din „Crăiasa Zăpezii” are destul de multe momente de nebunie şi îi place să se considere „un despot şi un tiran”. Are mari probleme de relaţionare cu proprii copii şi de când regatul a fost împărţit între el şi cei mici, aceştia nu mai au voie să interacţioneze. După un conflict puternic cu prinţii moştenitori, regele este cuprins de furie şi dă foc castelului.

Copii regelui, Prințul și Prințesa, au fost dublați de doi copii talentați care au câștigat un concurs organizat de Freeman Entertainment. Antonia Maria Ilieş şi Andrei Neacşu l-au cunoscut la înregistrări pe prezentatorul Dan Cruceru și le-a plăcut enorm să se transpună în lumea fantastică a personajelor din animaţie, în timpul experienţei de dublaj din studioul de înregistrări. Antonia are 12 ani şi este din Timişoara, iar Andrei în vârstă de 11 ani a participat la concurs din Bucureşti.

Prinţul şi Prinţesa din „Crăiasa Zăpezii”, doi copii extrem de răsfăţaţi care n-au dus niciodată lipsa de nimic. Sunt obişnuiţi ca lucrurile să se facă aşa cum vor ei, de aceea se ceartă mereu cu tatăl lor, Regele. Relaţia tensionată cu acesta i-a făcut pe cei mici să se considere independenţi şi capabili să-şi poarte singuri de grijă. Abia după ce scapă ca prin urechile acului nevătămaţi dintr-un incendiu uriaş, Prinţul şi Prinţesa îşi dau seama că îşi iubesc tatăl şi îşi doresc mai mult decât orice să se bucure de atenţia şi afecţiunea lui

Animaţia „Crăiasa Zăpezii” prezintă călătoria plină de aventuri a micuţei Gerda, care încearcă să îşi găsească fratele ţinut prizonier undeva în vasta întindere albă din ţinutul vrăjit de Crăiasa Zăpezii. De-a lungul călătoriei sale, Gerda se confruntă cu multe obstacole, dar cunoaşte şi noi prieteni de nădejde.

Animația „Crăiasa Zăpezii va avea premiera în cinematografele din România în data de 13 noiembrie, în 3D, dublat şi subtitrat în limba română.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus