Stiri de ultima ora

Chrissy Teigen a făcut o postare emoționantă chiar în ziua în care fiul său ar fi trebuit să vină pe lume -

Chrissy Teigen a făcut o postare emoționantă chiar în ziua în care fiul său ar fi trebuit să vină pe lume -
LifeStyle
Chrissy Teigen a făcut o postare emoționantă chiar în ziua în care fiul său ar fi trebuit să vină pe lume

„O să te iubim mereu”, a fost o parte din mesajul lui Chrissy Teigen pentru fiul său, Jack.

de Calitoiu Gabriela

În luna septembrie, Chrissy Teigen a suferit o pierere de sarcină într-o stare avansată, făcând la momentul respectiv o postare în care vorbea despre eveniment, și care includea de asemenea și imagini din timpul procedurii.

În acest weekend, Jack, fiul său și al muzicianului John Legend , ar fi trebuit să se nască. Pentru a marca momentul, Chrissy a postat o imagine pe contul său de Instagram în care poartă trei brățări, pe care erau inscripționate numele celor trei copii ai săi: Luna, Miles și Jack. „Astăzi ar fi trebuit să vii pe lume. O să te iubim mereu.” , a fost mesajul care a însoțit fotografia.

La începutul acestui luni, Chrissy Teigen a mărturisit în cadrul emisiunii The Ellen DeGeneres Show că întreaga experiență a schimbat-o foarte mult și că încă încearcă să accepte pierderea fiului său.

„Încă fac terapie și încă încerc să mă împac cu ce s-a întâmplat. Am haine de maternitate și lucruri pe care le-am cumpărat pentru a opta și a noua lună de sarcina. Este foarte greu fiindcă ar fi trebuit să se nască săptămâna asta și mă uit la toate lucrurile astea care îmi amintesc constant.”
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus