Stiri de ultima ora

Chef Florin Dumitrescu scrie reteta fericirii pentru copiii din organizatia Sos Satele Copiilor Romania

Chef Florin Dumitrescu scrie reteta fericirii pentru copiii din organizatia Sos Satele Copiilor Romania
LifeStyle
SOS Satele Copiilor Romania se bucura de sprijinul a numeroase persoane publice, Florin Dumitrescu completand grupul restrans al Ambasadorilor Onorifici ai organizatiei, alaturi de Rosemaria Schwarzinger, Andrea Teunissen, Camelia Sucu si Gabriel Biris.

„In primul rand, a existat o empatie extraordinara intre el si copii, inca din prima clipa in care s-au cunoscut. Aceasta legatura speciala s-a perpetuat in ultimele sase luni datorita implicarii lui Florin, care a gandit, voluntar, momente speciale pe care sa le dedice copiilor din SOS Satul Copiilor Bucuresti. As vrea sa mentionez pranzul la restaurant oferit tuturor copiilor si mamelor SOS, precum si invitarea lor, ca jurati, in emisiunea Hell’s Kitchen, pentru promovarea cauzei noastre. Ne bucuram foarte mult ca Florin Dumitrescu a acceptat sa fie noul Ambasador Onorific al SOS Satele Copiilor Romania si este un model pentru copiii nostri. Este o persoana generoasa, un exemplu de reusita, de om realizat profesional si familial”, a declarat Carmen Bruma, Manager Departament Relatii Publice si Atragere de Fonduri la SOS Satele Copiilor Romania.

„Am spus in nenumarate randuri ca ma consider un om binecuvantat, in special pentru ca am o familie frumoasa pentru care voi fi vesnic recunoscator. Stiu ca toate reusitele mele profesionale si toata orele de munca ce se intind tarziu in noapte ar fi cu mult mai putin semnificative daca nu le-as avea alaturi pe sotia mea si pe cele doua fete ale noastre. De aceea, prima oara cand am ajuns la SOS Satul Copiilor Bucuresti am trait o senzatie noua, de tristete amestecata cu bucurie. Am fost trist pentru ca am facut cunostinta cu realitatea copiilor lipsiti de dragostea familiei, care nu au parte de caldura si tandretea mamei si nu se bucura nici de sprijinul tatalui si m-a surprins numarul micutilor care nu au sansa de a simti caldura si emotia unei familii. Bucuria am resimtit-o vazand ca exista oameni cu inima mare si asociatii preocupate sa le asigure acestor copii un trai decent, incercand sa ii integreze in societate, sa le anime interesul pentru cunoastere si dezvoltare, pentru depasirea propriei conditii, prin facilitarea accesului lor la educatie si activitati sportive si creative. Sunt mandru sa fiu Ambasador SOS Satele Copiilor Romania si marturisesc ca familia mea tocmai s-a marit considerabil, precum si responsabilitatile mele”, a marturisit Florin Dumitrescu.

Misiunea SOS Satele Copiilor Romania este aceea de favoriza cresterea si educatia copiilor intr-un mediu familial propice dezvoltarii sanatoase si armonioase. De peste 20 ani, organizatia lupta sa schimbe viitorul copiilor din Romania, prin programe de consiliere si sprijin pe termen lung pentru cei care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiilor biologice.
www.bebelu.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus