Stiri de ultima ora

Cele mai eficiente tratamente pentru zona ochilor

Cele mai eficiente tratamente pentru zona ochilor
LifeStyle
Pentru că este o zonă atât de sensibilă, predipusă îmbătrânirii și care redă cele mai premature semne de oboseală, conturul ochilor trebuie tratat mai bine, iar noi îți spunem cum îți poți menține seninătatea privirii și fermitatea pielii, prin cinci tratamente de efect.

Lifting treat

CE ESTE: Este un tratament facial de lifting non-invaziv, numit BTL Exilis Elite, care stimulează, cu ajutorul tehnologiei combinate de unde de radiofrecvență și ultrasunete, producția de colagen și elastină, îmbunătățind nivelul existent de colagen. Fiecare ședință dedicată zonei ochilor durează aproximativ jumătate de oră, timp în care, prin anumite tehnici controlate de încălzire și răcire, undele de energie pătrund adânc în piele, fără nici o senzație de durere. Intervenția are ca rezultat recăpătarea fermității și întinderea pielii, simultan cu îndepărtarea liniilor fine și a ridurilor, cât și înălțarea pleoapelor. Tratamentul se personalizează, dar se practică între patru și șase sesiuni de tratament, săptămânale. DETALII: 300 lei / o ședință de 30 minute sau 960 lei / patru ședințe; UNDE: Avra Institut Aesthetic, strada Paris 61A Labyrinthe Paris, www.avrainstitute.ro.

Efect triplu

CE ESTE: Dacă îți dorești o intervenție de hidratare, netezire și reîntinerire pentru zona ochilor, o altă soluție de tratament este cea de la Repêchage, pe care o găsești în meniul saloanelor partenere, sub numele de Opti-Firm Eye Contour. Noi am încercat-o, iar efectul este complex: în primul rând, îți simți toată zona superioară a feței mai ușoară, apoi are rezultate asupra cearcănelor și pungilor de sub ochi, plus că atacă ridurile de expresie. Un factor important în orice tratament al ochilor este hidratarea, care trebuie să fie cât mai în profunzime, detaliu bifat cu succes și datorită ingredientelor, ca Gingko Biloba sau o serie de peptide hrănitoare. DETALII: 100 lei / 30 minute; UNDE: Ioana Dobre Hair & Beauty Studio, str. George Enescu, nr. 30-32
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus