Stiri de ultima ora

Ce titlu nobiliar va avea al doilea copil al Ducilor de Sussex? -

Ce titlu nobiliar va avea al doilea copil al Ducilor de Sussex? -
LifeStyle
Din ce în ce mai multă lume începe să se întrebe dacă al optulea succesor la tronul britanic va avea și un titlu nobiliar.

de ELLE.ro

Al doilea copil al Prințului Harry și al lui Meghan Markle, care se va naște în vară, este deja o celebritate . Dar din ce în ce mai multă lume începe să se întrebe dacă al optulea succesor la tron va avea și un titlu nobiliar.

Cel mai probabil, dată fiind atitudinea lor de detașare de cutume, Harry și Meghan nu vor ține ca nou-născutul familiei să primească vreun titlu, cum, de altfel, nu au ținut nici în cazul lui Archie.

Archie , primul lor copil, s-a născut în mai 2019. Părinții lui au decis atunci ca băiețelul lor să nu folosească vreun titlu. Archie ar fi putut deveni conte de Dumbarton, unul dintre titlurile subsidiare ale lui Harry, sau Lord Archie Mountbatten-Windsor, dar în schimb este cunoscut sub numele de Master Archie Mountbatten-Windsor.

Ducii de Sussex nu sunt singurii din familia regală care au luat o astfel de decizie, scrie Hello Magazine. Prințesa Anne a refuzat să le dea titluri copiilor ei, Peter Phillips și Zara Tindall, când s-au născut, și i-a educat cu ideea că vor trebui să muncească pentru a-și câștiga existența.

Peter are 43 de ani și este director general al agenției de sport și divertisment SEL UK, iar Zara, la 39 de ani, este o maestră în echitație și directoarea hipodromului Cheltenham. Zara și soțul ei, fostul jucător de rugby Mike Tindall, așteaptă al treilea copil anul acesta.

Când Prințul Charles devine rege, cei doi copii ai lui Harry și Meghan vor putea primi un titlu, dacă și părinții lor își doresc asta.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus