Stiri de ultima ora

Ce decizie a luat Prințul Harry după ce bunicul său, Prințul Philip, a fost internat în spital -

Ce decizie a luat Prințul Harry după ce bunicul său, Prințul Philip, a fost internat în spital -
LifeStyle
Prințul Harry este pregătit în orice moment să se întoarcă în Regatul Unit pentru bunicul său, Prințul Philip, internat în spital.

de ELLE

După proaspătul anunț că Meghan Markle e însărcinată cu al doilea copil, aflăm că Prințul Harry se pregătește în orice moment să se întoarcă în Regatul Unit pentru bunicul său, Prințul Philip.

În vârstă de 99 de ani, Prințul Philip tocmai și-a petrecut a treia noapte în spital, fiind internat încă de marți seară. Potrivit surselor, nepotul său, Prințul Harry se află în prezent în autoizolare alături de Meghan și micuțul Archie, pentru a putea zbura acasă cât mai rapid.

Fostul Duce de Sussex ar fi închiriat deja un avion privat pentru a ajunge cât mai repede în marea Britanie în caz de necesitate, potrivit The Mirror.

„Normal că Harry e îngrijorat de starea de sănătate a bunicului său și e ținut la curent permanent”, a declarat o sursă apropiată pentru publicație. „El a ales să se autoizoleze în caz că va fi chemat să se întoarcă în Regat din scurt.”

E posibil ca Prințul Harry să fie testat de coronavirus atât înainte să părăsească Statele Unite, cât și la aterizarea în Regatul Unit. SUA ar putea fi adăugată curând pe lista roșie de țări a Regatului, astfel că pasagerii care se întorc de acolo vor fi nevoiți să stea în carantină în hotelurile puse la dispoziție de către Guvern imediat cum ajung.

Nu se știe încă dacă și Meghan Markle îl va însoți pe Harry, ea fiind însărcinată în 5 luni.

Prințul Philip ar fi avut o „dispoziție bună” după ce a fost internat la spitalul particular Regele Edward al VII-lea din centrul Londrei, potrivit The Daily Express.

Chiar dacă motivul exact al internării Ducelui de Edinburgh în spital nu a fost dezvăluit, se cunoaște faptul că nu a avut legătură cu coronavirusul. Acesta ar fi fost adus la spital cu mașina și condus înăuntru fără ajutor fizic, nefiind vorba de o internare de urgență.

„Internarea Ducelui este doar o măsură de precauție, la sfatul medicului Alteței Sale Regale, după ce s-a simțit rău”, se arată într-o declarație făcută de Palatul Buckingham miercuri. „Se așteaptă ca Ducele să mai rămână internat în spital pentru câteva zile, pentru odihnă și pentru a fi ținut sub observație.”
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus