Stiri de ultima ora

Ce crede Prințul William despre reacția fratelui său la anunțul că a rămas fără atribuții regale -

Ce crede Prințul William despre reacția fratelui său la anunțul că a rămas fără atribuții regale -
LifeStyle
Surse apropiate spun că Prințul William ar fi fost „întristat și șocat” de reacția foștilor Duci de Sussex la anunțul recent al Palatului Buckingham.

de ELLE

După ce Regina a făcut săptămâna trecută anunțul oficial că Prințul Harry și Meghan Markle nu vor mai fi membri activi ai familiei regale, cei doi au răspuns tot prin intermediul purtătorului de cuvânt – un gest aparent neobișnuit, care a stârnit disprețul oficialilor de la Palatul Buckingham.

Însă nu doar aceștia s-au arătat nemulțumiți – potrivit Sunday Times, surse apropiate susțin că fratele lui Harry, Prințul William, ar fi fost „cu adevărat întristat și profund șocat” de declarația acestora.

O altă sursă vine să explice surpriza oficialilor: „Nu îi răspunzi înapoi Reginei – pur și simplu nu se face așa ceva”. Mai mult, după cum relatează Page Six, nu doar Prințul William, dar și restul membrilor familiei regale sunt uimiți atât de reacția publică a celor doi cât și de tonul folosit.

S-a vorbit de multe ori de problemele pe care Prințul William le-a întâmpinat după plecarea fratelui său. „Împărțeau totul în viață – biroul, întâlnirile de zi cu zi de multe ori – se și distrau în același timp”, mărturisea un asistent al familiei regale. „Îi va lipsi pentru totdeauna.”

Un alt prieten al Prințului William afirma că Ducele de Cambridge „cu siguranță resimte presiunea acum că totul pică doar pe el. Viitorul lui arată diferit din cauza alegerilor fratelui său – nu e ușor”, potrivit Marie Claire.

Harry și Meghan au surprins pe toată lumea la începutul anului trecut când au decis să se retragă din familia regală britanică și să renunțe la titlurile și îndatoririle lor. Mai mult, de când s-au mutat în Statele Unite ale Americii au reușit să câștige venituri în valoare de aproximativ 100 de milioane de lire sterline prin colaborările cu Netflix și Spotify, bani din care în septembrie au înapoiat și suma cheltuită pentru renovarea fostei lor reședințe din Marea Britanie.

La scurt timp a venit și răspunsul foștilor Duci de Sussex, oferit tot prin intermediul purtătorului lor de cuvânt: „După cum reiese din activitatea lor din ultimul an, Ducele și Ducesa de Sussex rămân în datoria și serviciului în Marea Britanie și în întreaga lume și și-au oferit sprijinul organizațiilor pe care le-au reprezentat indiferent de rolul oficial pe care îl aveau. Serviciul este universal”.

Harry și Meghan vor fi în continuare invitați la evenimente de familie, cum ar fi Trooping the Color, iar Prințul Harry este așteptat să se alăture fratelui său, Prințul William, pentru a dezvălui o statuie în memoria regretatei lor mame,  Prințesa Diana , la Palatul Kensington pe 1 iulie.

Potrivit mai multor surse, Prințul Harry se află în prezent în autoizolare alături de Meghan și micuțul Archie, pentru a putea zbura acasă cât mai rapid la bunicul său, Prințul Philip, internat în spital. Acesta ar fi închiriat deja un avion privat pentru a ajunge cât mai repede în Marea Britanie în caz de necesitate, relatează The Mirror.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus