Stiri de ultima ora

Ce cadou minunat i-a dăruit Pepe Munoz lui Celine Dion cu ocazia zilei sale de naștere

Ce cadou minunat i-a dăruit Pepe Munoz lui Celine Dion cu ocazia zilei sale de naștere
LifeStyle
Celine Dion a împlinit vineri fabuloasa vârstă de 50 de ani iar printre apropiații care au felicitat-o și i-au oferit cadouri s-a aflat, bineînțeles, și dansatorul Pepe Munoz.

— Uncategorized 02 aprilie 2018 de Raluca Matei

Celine Dion a împlinit de curând 50 de ani și și-a serbat ziua alături de familie și prieteni apropiați. Îndrăgita cântăreață a ținut să le mulțumească fanilor săi, cu care este foarte conectată pe rețelele sociale, prin postarea unei declarații sâmbătă, la o zi după ziua ei de naștere.

Mar 31, 2018 at 11:29am PDT

Bineînțeles, printre persoanele apropiate care au ținut să îi ureze o zi minunată de naștere lui Celine Dion s-a numărat și dansatorul său, Pepe Munoz.

Despre Pepe Munoz și Celine Dion s-a tot spus, anul trecut, că ar avea o relație amoroasă după ce au fost văzuți în numeroase ipostaze apropiate vara trecută, în Paris. Deși nu au confirmat sau infirmat niciodată faptul că ar avea o relație, se pare că cei doi sunt buni prieteni.

Așadar, cu ocazia zilei de naștere a lui Celine Dion, Pepe Munoz, pasionat de desen, i-a realizat o superbă ilustrație care o înfățișează! Pepe a postat-o pe Instagram și, drept descriere, a scris, într-un mod amuzant, „La mulți ani, șefa!”.

Mar 30, 2018 at 6:55am PDT

Rămâne de văzut dacă între cei doi există ceva mai mult decât o strânsă prietenie însă cadoul lui Pepe Munoz pentru cântăreața Celine Dion este, într-adevăr, adorabil!
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus