Stiri de ultima ora

Ce cadou au primit Dana Rogoz și soțul ei de la fiul lor pentru aniversarea de 7 ani a nunții cuplului

Ce cadou au primit Dana Rogoz și soțul ei de la fiul lor pentru aniversarea de 7 ani a nunții cuplului
LifeStyle


De mai bine de șapte ani, actrița Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir trăiesc o foarte frumoasă poveste de dragoste.

Ce cadou au primit Dana Rogoz și soțul ei de la fiul lor pentru aniversarea de 7 ani a nunții cuplului

Cuplul s-a căsătorit în anul 2012 și are împreună un fiu în vârstă de 5 ani, Vlad. Cu ocazia aniversării a șapte ani de căsnicie, Dana și Radu au organizat un picnic în poiana din curtea Palatului Mogoșoaia, loc în care, în urmă cu șapte ani, s-au căsătorit.

Acolo, Vlad s-a oferit să le facă o fotografie părinților lui. „Am foarte puține fotografii împreuna cu Radu. Cred că v-ați prins deja că lui nu îi prea place să apară în poze.

De data aceasta însă, copilul și-a dorit să ne fotografieze și niciunul dintre noi nu putea să îl refuze”, așa începe mesajul Danei de pe Instagram.

„Mă gândesc serios să înrămez această fotografie, care reprezintă cel mai frumos cadou pe care ni-l putea face Vlad cu ocazia aniversării noastre”, a continuat actrița.

Pe blogul personal, Dana Rogoz a detaliat întâmplările acelei zile. „De fiecare dată când ajungem în poiana din curtea Palatului Mogoșoaia, ne lovește o nostalgie puternică, de ne apucăm și rememorăm toate etapele organizării nunții noastre.

Cum am ales copacii în care să așezam fotografiile noastre, cum am așezat cele trei mese lungi direct pe iarbă, cum am legat zeci de metri de ghirlande cu becuri.

Cum stăteam pe pătură și făceam pom-pom–uri cu o zi înainte, cum am pedalat ca nebunii tandem-ul nostru, cum am așteptat invitații, cum am dansat… cum au trecut 7 ani. Chiar, cum?

Au aniversat nunta de cupru

(..) Ați remarcat ce poză frumoasă ne-a făcut Vlad? E cadoul lui de 7 ani de căsătorie. Mă gândesc să o înrămez. Să îi pun o ramă de cupru – pentru că la 7 ani cică e „nunta de cupru”.

Nașa noastră de cununie, Liviuca, cel mai bun om de pe Pământ și cel mai atent la astfel de lucruri, ne-a făcut cadou un ibric de cupru din care ne-am băut cafeaua în ultimele zile”, a mai mărturisit Dana Rogoz.

„Sper că aceste fotografii, surprinse în timpul picnicului nostru de la Palatul Mogoșoaia, să vorbească de la sine.

Ah, pătura lila e aceeași de la nuntă și e așezată în același loc ca acum 7 ani”, a încheiat actrița.

Foto: Instagram

Citește și: 

Lavinia Pîrva, prima apariție TV de la nașterea fiului ei și al lui Ștefan Bănică Junior! Ce spune artista despre noul rol de mamă?

Apariție de senzație a lui Brigitte Macron de Ziua Franței. Presa internațională i-a catalogat ținuta drept „îndrăzneață’‘

Fiul cântărețului country Granger Smith s-a stins din viață la doar 3 ani! Organele micuțului au fost donate și au salvat viața a doi adulți

The post Ce cadou au primit Dana Rogoz și soțul ei de la fiul lor pentru aniversarea de 7 ani a nunții cuplului appeared first on Avantaje.ro - De 20 de ani pretuieste femei ca tine.

unica.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus