Stiri de ultima ora

CASTIGATOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2017: Surpriză uriaşă, cine a luat trofeul în acest an

CASTIGATOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2017: Surpriză uriaşă, cine a luat trofeul în acest an
LifeStyle
CASTIGATOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2017: Cea mai îndrăgită emisiune de divertisment se apropie de final! Show-ul “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a ajuns la sezonul cu numărul 12, iar săptămâna viitoare, sâmbătă, 16 decembrie, se va difuza finala! Click! a aflat însă cine a câştigat.

CASTIGATOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2017: Se încheie anul şi odată cu el şi emisiunile de divertisment. "Te cunosc de undeva", de la Antena 1, emisiune prezentată de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi şi jurizată de Andrei Aradits, Andreea Bălan, Ozana Barbancea şi Aurelian Temişan, mai are două ediţii în program: semifinala de mâine, 9 decembrie, şi finala de sâmbăta viitoare. Şi anul acesta am avut parte de concurenţi speciali, care au făcut show şi care s-au ridicat la aşteptările juraţiloe: Adriana Trandafir, Ramona Bădescu, Lidia Buble, Anisia Gafton, Julie Mayaya, CRBL, Cezar Ouatu, Alin Pascal şi Sebastian Muntean. Timp de aproape două luni, cei 9 concurenţi, plus Pepe, invitat permanent, au trecut prin diferite transformări, care au fost apreciate atât de juraţi, cât şi de telespectatorii Antenei 1.

Click! a aflat că filmările pentru emisiunea finală, care va avea loc pe 16 decembrie, s-au încheiat, aşa că a fost desemnat deja câştigătorul acestui sezon. Şi nu, nu este Cezar Ouatu, care a fost şi el pe podium, şi nici Ramona Bădescu sau Adriana Trandafir, care au fost foarte apreciate, ci cântăreţul Alin Pascal, fiul cântăreţei de muzică populară Matilda Pascal Cojocăriţa. Alin a dat dovadă de profesionalism în fiecare emisiune şi a făcut faţă cu brio transformărilor show-ului, fie că a intrat în pielea unor personaje feminine, fie că s-a transfomat în cele masculine! Cum a fost prestaţia interpretului veţi putea vedea în finala de sâmbăta viitoare, când toate vedetele vor face show pe platourile de la Antena 1!

Alin Cătălin s-a născut pe 8 mai 1981 la Iaşi, într-o familie de artişti. Încă de la 6 ani studiază vioara la liceul de arte Octav Bancilă, din Iaşi, La Cluj însă, unde a făcut liceul, s-a îndrăgostit iremediabil de muzică şi şi-a dedicat aproape tot timpul acestui domeniu. A absolvit Academia de Muzica “Gheorghe Dima” din Cluj, specializarea interpretare muzicală -vioara. În acelaţi timp a terminat şi Masterul în interpretare şi i-a venit ideea să încerce să cânte cu vocea. Şi-a făcut o trupă cu care a început să cânte coveruri, a făcut canto, actorie şi jazz cu Dana Dorian şi a participat la Vocea României (PRO TV), în 2015.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus