Stiri de ultima ora

#boicot (de Corina Bud)

#boicot (de Corina Bud)
LifeStyle
De cele mai multe ori, cântăm pe linii melodice create de băieți talentați, cu “radio deschis în cap”, pe rețete care știu sigur că vor prinde.

— Lifestyle 26 septembrie 2018 de ELLE.ro

Spunem versuri despre emoții comune, în care să se regăsească mulți. Avem rime ușoare, cu vierme , recognoscibile și memorabile. Funcționam pe imagini care să prindă , să creeze follower-factor și să ne transforme în obiecte ale dorinței.

Industria pop e creată cu drag de profit, dar oricât ar vrea să se supună lui, uneori, scapă pe holul marii ei istorii artiști super-puternici, cu voci care vor să cânte umanității, care simt că sunt adevăruri care trebuie spuse și își folosesc stardomul că să schimbe mentalități, lumi, oameni. Iar pentru restul, cei ca mine, care stau mult timp înfipți în rețete, vine o vreme când trebuie să spunem lucrurilor pe lume, când trebuie să ne asumăm curajul unor mesaje importante, care să creeze #boicot, să deschidă inimi și minți și să se pună de partea viitorului.

Asta e un astfel de moment.

Cred în iubire, cred în forță diferenței și știu că oamenii care cântă și visează împreună cu mine vor o lume deschisă, liberă, firească.

NU merg la referendum și va invit și pe voi la #boicot. Pentru că inutilul trebuie pus la punct, ura trebuie tăiată de la rădăcină, iubirea în toate formele ei trebuie mereu să învingă.

Sper că toți colegii mei de industrie să gândească la fel și să se implice măcar acum. În al 12-lea ceas. Nu suntem o cultură pop care să miște o lume mare, dar aici, în colțul nostru, avem nevoie mai mult că oricine de artiști ca Dylan, Simone, Public Enemies, Baez sau Bono. Nu forțez comparația, pentru că dincolo de orice forță de industrie și de promovare, e vorba de oameni, de artiști care știu că vocea lor trebuie auzită și riscă mult pentru a transmite mesaje care contează.

Și ca să prindem curaj, pun aici o lista (deloc exhaustivă) cu artiști pe care toți îi admirăm, care nu s-au temut, au uitat de secunda lor de glorie și și-au folosit notorietatea că să facă istorie.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus