Stiri de ultima ora

BiziLIVE TV a lansat primul serial motivațional românesc denumit "Dincolo de Eșec"

BiziLIVE TV a lansat primul serial motivațional românesc denumit Dincolo de Eșec
LifeStyle
„Dincolo de Eșec” este cea mai nouă serie de episoade care abordează eșecul în profunzime, transformându-l într-o resursă pentru succes!Știm cu toții că eșecul este o parte a succesului, dar nimeni nu vrea să vorbească despre el. Dacă eșecul este atât de important, de ce nu vorbim despre el? Este eșecul cheia către succes? Putem avea succes fără să eșuăm?

 Cine sunt invitații seriei de episoade Dincolo de Eșec?

În fiecare episod vor fi invitați profesioniști din domenii variate: medici, profesori, experți, campioni mondiali, vedete tv, influenceri, antreprenori, milionari, care vor împărtăși cu voi experiențe care „nu au mers bine și care vă vor schimba perspectiva asupra eșecului. Vom afla de la aceștia, cum au transformat eșecul într-o experiență a procesului de învățare și cum au folosit „inteligent eșecul pentru a genera succes în următoarele proiecte.

 Care sunt temele analizate în aceast serial?

Cu toții ne așteptăm să reușim în tot ce ne-am propus, dar eșecul este o parte inevitabilă a vieții profesionale, sociale si personale, pe care trebuie să învățăm să o îmbrățișăm, dacă vrem să ne atingem potențialul maxim.Eșecul a contribuit la construirea celor mai mari companii și a celor mai importante averi din întreaga lume și este considerat „obiceiul secret al multor antreprenori de succes, sportivi, politicieni și vedete.

 Ce este, de fapt, frica de eșec? 

Frica de eșec este o problemă care ne paralizează societatea în multe feluri. Acest lucru se datorează faptului că percepția generală despre eșec este negativă. Oamenii cred că a eșua este ceva negativ de care să-ți fie rușine.De mici, suntem învățați că eșecul este rău, că a greși înseamnă că suntem proști și că singura consecință a eșecului este pedeapsa.Vom afla de la invitații noștri cum i-au învățat eșecurile să găsească noi modalități și strategii pentru a-și atinge obiectivele.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus