Stiri de ultima ora

Ben Affleck s-a despărțit de modelul Playboy cu care a avut o relație de câteva luni

Ben Affleck s-a despărțit de modelul Playboy cu care a avut o relație de câteva luni
LifeStyle
Relația dintre Ben Affleck și modelul Playboy Shauna Sexton s-a terminat după numai câteva luni.

— People 10 octombrie 2018 de Andreea Ilie

Relația dintre Ben Affleck și modelul Playboy Shauna Sexton s-a terminat după numai câteva zile de când cei doi s-au întors dintr-o mini vacanță petrecută în Big Sky, Montana.

Potrivit unei surse citate de Page Six, unul dintre motive ar fi fost faptul că Shauna Sexton a postat pe contul ei de Instagram câteva imagini din timpul vacanței.

Despărțirea celor doi vine la scurt timp după ce a fost finalizat divorțul actorului de Jennifer Garner, cea care i-a fost alături în ultima perioadă destul de dificilă pentru actorul din „Batman”.

Ben Affleck a urmat timp de 40 de zile un tratament pentru dependență de alcool în cadrul unui centru de dezintoxicare din Malibu. Fosta lui soție, Jennifer Garner, a fost cea care a organizat o intervenție la casa lui din Pacific Palisades și potrivit unei surse apropiate, Ben a rugat-o pe Jennifer să îl ducă la reabilitare și a vrut ca ea să-i fie alături.

Surse apropiate actorului au precizat că Ben își dorește să se concentreze pe lupta contra dependenței de alcool, iar Sexton, care se declară a fi o „iubitoare de whisky”, nu este persoana potrivită pentru el în acest momente.

Ben Affleck și Shauna Sexton au fost surprinși pentru prima dată împreună în luna august și aceasta a mai fost văzută la locuința actorului din Los Angeles, chiar și când acesta era internat în centrul de reabilitare.

În urmă cu câteva zile, Ben Affleck și-a celebrat cele 40 de zile de sobrietate postând un mesaj emoționant pe Instagram și fiind recunoscător tuturor celor care i-au fost alături în această perioadă dificilă a vieții lui.

„Sprijinul pe care l-am primit de la familie, colegi și fani înseamnă mai mult pentru mine decât pot exprima în cuvinte. Mi-a dat puterea și sprijinul de a vorbi cu ceilalți despre boala pe care o am. Confruntarea cu o dependență este o luptă dificilă și de lungă durată. Din această cauză, o persoană nu este niciodată cu adevărat în afara tratamentului. Este un angajament full-time. Lupt pentru mine și pentru familia mea„, a scris actorul pe Instagram.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus