Stiri de ultima ora

Ben Affleck recunoaște că divorțul de Jennifer Garner este ”cel mai mare regret al vieții mele” - Elle.ro

Ben Affleck recunoaște că divorțul de Jennifer Garner este ”cel mai mare regret al vieții mele” - Elle.ro
LifeStyle
Ben Affleck vorbește într-unul dintre cele mai recente interviuri ale sale despre faptul că divorțul de Jennifer Garner reprezintă unul dintre cele mai mari regrete din viața lui.

de ELLE

Ben Affleck vorbește deschis în cadrul interviului acordat pentru New York Times despre cum problemele din viața sa de cuplu l-au determinat să revină la vechiul obicei, alcoolul. Acesta a declarat că „Am băut alcool aproximativ normal pentru o perioadă de timp”, dar odată ce căsnicia lui suferea și alcoolul era din ce în ce mai prezent și a creat și mai multe probleme pentru viața sa de cuplu.

În anul 2018, după 13 ani de căsnicie, Affleck și Garner au luat-o pe drumuri separate. Cei doi au împreună 3 copii, Violet, 14 ani, Seraphina, 11 ani și Sam, 7 ani.

Affleck și-a continuat declarația spunând că „Cel mai mare regret al meu este acest divorț. Rușinea este foarte toxică. Nu vine nimic bun din rușine. Rămâne doar să trăiești în rușine, o senzație oribilă a unei stime de sine scăzute și a unui sentiment de ură față de propria persoană”. În timp ce Affleck recunoaște rolul pe care l-a avut la nivelul distrugerii relației din care făcea parte și a propriei persoane,el  încearcă să depășească emoțional această etapă.

„Pentru mine nu e sănătos să rămân blocat în eșecurile vieții mele – recidivele – și să mă pedepsesc pentru asta”, a declarat acesta. „Am făcut sigur greșeli. Am făcut sigur lucruri pe care le regret. Dar a trebuit să mă adun, să învăț din experiențe, să învăț și mai mult și să merg mai departe.”

„Persoanele cu un comportament compulsiv, ca al meu, au tot timpul acest disconfort pe care încearcă să îl facă să dispară. Vrei să te faci să te simți mai bine prin mâncare, băutură sau sex sau jocuri de noroc, cumpărături sau orice. Dar, în final, totul devine și mai rău. Apoi faci orice și încerci și mai mult ca să reușești să alungi acest disconfort. Apoi durerea adevărată începe. Pornește un cerc vicios pe care nu îl poți rupe. Cel puțin asta s-a întâmplat cu mine”, a mai declarat actorul.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus