Stiri de ultima ora

Aparatul de cafea, mașina minune care îți face diminețile mai plăcute. Unde îl repari când este nevoie?

Aparatul de cafea, mașina minune care îți face diminețile mai plăcute. Unde îl repari când este nevoie?
LifeStyle
(P) Aparatul de cafea, mașina minune care îți face diminețile mai plăcute. Unde îl repari când este nevoie?

Durata de viață a aparatelor pe care le folosim zilnic depinde de modul de folosire și întreținere. Dar desigur, toate ajung la un the end supărător.

de ELLE

Aparatul de cafea care ți s-a stricat sau pur și simplu nu mai funcționează ca și până acum este un motiv în plus pentru care diminețile tale nu mai sunt la fel de fresh și încântătoare. Punem în seama acestei băuturi un întreg ritual de zi cu zi, deci ce ne facem când acest deranj vine la pachet și cu nevoia de a găsi un service?

Este simplu. Apelează la Cafea Plus pentru service aparate de cafea . Își au sediul în Suceava, așadar da, pentru cei din proximitate va fi un avantaj în plus. Una din opțiuni este să își trimiți efectiv aparatul de cafea în service sau de ce nu, să chemi specialistul la fața locului.

Asistența post vânzare contează mai mult decât crezi

Sună destul de bine să cumperi online un aparat de cafea, care îți promite acel gust desăvârșit. De fapt, să cauți gustul cafelei care îți place este o adevărată aventură. Depinde de tipul de cafea folosită, dar și de aparatul utilizat și cum este acesta setat, la râșniță, să ofere cafeaua de o anumită intensitate. Cei de la Cafea Plus îți pun la dispoziție tot ce trebuie să știi și tot ce ai avea nevoie pentru a-ți împlini visul de a servi cafele bune în fiecare zi.

Unde pot repara aparatul de cafea?

Dacă vei căuta  dar chiar și reparații espressoare vei găsi Centru de Cafea care își pune la dispoziție serviciile. Partea de service este completată și de o gamă vastă de piese de schimb ce pot fi imediat achiziționate. Astfel faci și timpul de reparație să fie unul mai optim. Știi cum e povestea unei mici piese ce trebuie înlocuite, o comandă ce poate dura destul de mult până când este adusă de furnizor.

La Cafea Plus service-ul în sine este o unealtă puternică ce face o mare diferență pe piața competițională. Asta și pentru că aici poți repara, ai parte de rapiditate și de calitate. Pot fi solicitate serviciile lor pentru aparatele de cafea ce au probleme mecanice, dar și electrice.

Trebuie să știi însă că aici poți repara doar anumite tipuri de aparate, anumite mărci. De altfel nici piesele de schimb nu sunt universal valabile, ci specifice pentru anumite aparate. Vei  găsi la Cafea Plus specialiști care îți vor spune cum stă treaba cu magia dimineților, cum trebuie ales un aparat pentru a fi ceva convenabil pentru tine atât în viața de zi cu zi, la folosire, cât și pe termen lung – iată, când se impune reparația, service-ul.

Află detalii de la Centrul de Cafea pe care îl poți vizita personal sau caută info în pagina oficială. Exact ca o cafea bună, acest efort merită!
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus