Stiri de ultima ora

Andra a primit cadou de la soţul ei bilete la concertul Pablo Alboran

Andra a primit cadou de la soţul ei bilete la concertul Pablo Alboran
LifeStyle
Aflat pentru prima data in Romania la invitatia Vreau bilet, Pablo Alboran, fenomenul muzicii spaniole si cel mai vandut artist al ultimilor 4 ani in Spania, Portugalia si America Latina, cu 30 de discuri de platina castigate in intreaga Europa la numai 25 de ani, a sedus déjà iubitorii acestui gen si din Romania.

Andra a primit cadou de la soţul ei bilete la concertul Pablo Alboran

Iar una dintre persoanele care nu va lipsi de la concertul lui Pablo Alboran, de pe 27 mai, de la Sala Palatului, va fi Andra, careia sotul ei, Catalin Maruia, i-a facut o surpriza si i-a daruit bilete la acest concert.

“Are farmec personal si e un artist care stie sa-si puna in valoare timbrul, in melodii sensibile... Aparent, e un alt cantaret tanar si frumos care a ajuns in topuri pentru ca priveste seducator, e sexy si are melodii romantice. Dar Pablo Alboran e mult mai mult decat atat. Are o subtilitate a interpretarii, a nuantarii, pe care nu multi cantareti o pot prinde din zbor”, spune Andra, care recunoaste ca insasi incercarea de a defini acest artist complex este “o aventura artistica...”, insa “va va cuceri, cu siguranta, pot garanta asta!”, adauga Andra.

Cantareata recunoaste ca are asteptari foarte mari de la artistul care “a stiut sa adune ce-i mai bun: sensibilitate, linie melodica limpede, calda si interesanta, apoi versuri superbe, toate astea combinate cu un timbru vocal ce tine loc de orice argument, de orice declaratie de dragoste, de orice promisiune...  Nu vreau sa ma credeti pe cuvant, vreau sa va convingeti la concert”, mai spune Andra. Iar in ceea ce priveste spectacolul lui Pablo Alboran de la Sala Palatului, de pe 27 mai, Andra marturiseste ca asteapta “cu emotie si nerabdare sa faca o selectie buna din piesele lui”. “Perdoname”, “Desencuentro”, “Solamente tu”, “Quien” si “Donde esta el amor” sunt cateva dintre piesele preferate ale Andrei.

Cantareata recunoaste ca “un duet cu Pablo Alboran ar fi atat de interesant si de original incat ar fi aproape imposibil sa refuzi experienta!”. Totodata,  Andra este convinsa ca “romanii vor iubi stilul lui, pentru ca noi si el suntem, in esenta, atat de asemanatori, de romantici, de visatori...”

Pablo Alboran va concerta în Bucureşti la invitaţia Vreau Bilet. Biletele pot fi cumpăratede pe site-ul www.vreaubilet.ro , de la casa de bilete a Sălii Palatului şi de la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus