Stiri de ultima ora

Andi Moisescu, diagnosticat cu COVID–19! Declarație oficială -

Andi Moisescu, diagnosticat cu COVID–19! Declarație oficială -
LifeStyle
După aflarea diagnosticului, Andi Moisescu a declarat pentru ProTV: „La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”

Andi Moisescu a primit rezultatul testului COVID care confirma faptul că că este infectat cu noul virus chiar în timpul audițiilor pentru emisiunea Românii au Talent. El a fost anunțat că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus chiar înainte să înceapă cea de-a șasea zi de audiții pentru Românii au Talent.

Ca urmare a acestei vești, Andi nu s-a mai alăturat echipei de filmare și s-a autoizolat, ținând cont de toate recomandările medicale. Între timp, filmările continuă, la studiouri fiind deja luate toate măsurile de siguranță necesare, mai precizează Pro TV.

„În lumina noilor dovezi: 1. dați-vă măștile jos (legal, oricum nu exista obligativitatea purtarii lor), 2. ieșiți în aer liber, 3. faceți sport și alergați in parcuri, 3. îmbrățișati-vă, cînd va revedeți, 4. zîmbiți-vă și rîdeți cu gura pînă la urechi, 5. luați-vă imunitatea înapoi 6. și viețile!”

Tot sâmbătă au anunțat că au fost diagnosticati pozitiv cu coronavirus și Simona Halep și Codin Maticiuc.

În România au fost confirmate, până acum, 241.339 de infectări cu coronavirus. În total, în România au murit 6.968 de persoane infectate cu coronavirus . În ultimele 24 de ore, în România au fost înregistrate 5.753 de cazuri noi de infectare cu coronavirus. Situația este dramatică la terapie intensivă, unde sunt internate 923 de persoane.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus