Stiri de ultima ora

Alexandra Stan a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, în direct la TV

Alexandra Stan a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, în direct la TV
LifeStyle
Iubitul cântăreței Alexandra Stan a cerut-o de soție în emisiunea lui Cătălin Măruță, difuzată pe Pro Tv, pe 14 martie.

— People 16 martie 2018 de ELLE

Alexandra Stan se mărită! I-a spus „DA” iubitului ei, Bogdan Stăruială.

Artista a răspuns emoționată cu „DA” la întrebarea pe care o aștepta de aproape un an. Iubitul ei a cerut-o de soție în emisiunea lui Cătălin Măruță, difuzată pe Pro Tv, pe 14 martie. Cuplul e împreună de trei ani, timp în care s-a tot gândit să facă acest pas.

Mar 15, 2018 at 11:25am PDT

În urmă cu un an, artista vorbea despre cum își imaginează că va arăta ca mireasă: “Îmi doresc o rochie atipică, nu neapărat de prinţesă. Relaţia noastră a pornit cu paşi mici. Ne ştim de mulţi ani, dar pentru o perioadă lungă nu am ţinut legătura, până când, dintr-o dată am început să vorbim foarte mult la telefon. Fără să ne dăm seama ne-am apropiat foarte mult şi relaţia noastră de prietenie s-a transformat în ceva şi mai frumos, una de iubire”, a declarat artista pentru revista Taifasuri.

La emisiunea lui Cătălin Măruță, Alexandra a mai vorbit și despre planurile ei. A spus că își dorește să devină mămică, dar și că urmează multe proiecte pe plan profesional. Urmează să lanseze un album în Japonia în luna aprilie și se pregătește și pentru lansarea unei linii vestimentare.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus