Stiri de ultima ora

7 aplicații care vă pot ajuta să vă organizați | Romania Libera

7 aplicații care vă pot ajuta să vă organizați | Romania Libera
LifeStyle
În vremurile străvechi (heh), oamenii foloseau hârtia  pentru a-și aminti, nota, împărtăși, schimba și organiza viața.

01.02.2021 - 15:43

Odată cu evoluția tehnologiei acum ne spunem „există o aplicație pentru asta”, iar societatea (și viețile) au devenit puțin mai raționale. Dar care aplicație este cea mai bună aplicație pentru organizare? Vă invităm să citiți în continuare!

Amy Tokos, proprietarul Freshly Organized, președintele ales de Omaha și NAPO, listează aceasta ca una dintre primele sale trei aplicații organizaționale. Acest producător de liste all-in-one funcționează pe platforme, se integrează cu Google și Dropbox și se sincronizează cu tehnologia dvs. purtabilă. Există o opțiune de echipă care leagă diverși utilizatori și mementouri de sarcini.

Twobird funcționează transformând căsuța de e-mail într-o listă de sarcini. Sortează e-mailurile în funcție de zi (Azi; Ieri; Săptămâna aceasta: Luna aceasta; etc.) și vă permite să setați mementouri, să creați și să partajați note și să editați etichete și funcții, printre alte mișcări intuitive. Un bonus pentru echipă: partajarea și editarea nu se limitează la utilizatorii aplicației.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus