Stiri de ultima ora

ZenBook Duo (UX481), disponibil și la noi - Revista connect Romania

ZenBook Duo (UX481), disponibil și la noi - Revista connect Romania
IT & Media
ASUS anunță disponibilitatea în țara noastră a noii ediții ZenBook Duo (UX481) cu ecran principal tactil 14 inchi, precum și cu ASUS ScreenPad Plus de 12,6 inchi. ScreenPad Plus schimbă modul în care utilizatorii pot interacționa cu laptopul lor, permițând fluxuri de lucru care îmbunătățesc productivitatea și multitasking-ul.Ecran tactil de 14 inchi și ScreenPad Plus

Ecranul tactil principal NanoEdge are o diagonală de 14 inchi, rezoluție FullHD, fiind validat PANTONE. Marginile sale aproape invizibile conduc la un raport ecran-corp de 90% pentru imagini captivante. Camera IR integrată în rama superioară permite autentificarea ultra-rapidă pe laptop, printr-o singură privire, chiar și în condiții de iluminare slabă. Ecranul secundar ScreenPad Plus de pe ZenBook Duo le oferă utilizatorilor abilitatea de a se bucura de productivitatea și eficiența utilizării a două ecrane tactile separate pe un singur dispozitiv portabil. Touchscreen-ul poziționat de-a lungul întregii tastaturi, deasupra acesteia, are diagonala de 12,6 inchi și format 32:9, furnizând un spațiu vizual mult mărit, în timp ce păstrează forma unui laptop standard.Cu ajutorul funcțiilor încorporate, cele două afișaje vor interacționa perfect prin intermediul aplicațiilor adaptive, numeroaselor utilitare avansate și a soluției foarte intuitive de administrare a ferestrelor. Tasta Rapidă (Quick Key) permite automatizarea unor secvențe de comenzi complexe de pe tastatură, iar Scriere de Mână (Handwriting) îți permite să introduci text într-o manieră intuitivă. Alte funcții de control rapid deosebit de utile sunt și Comutare Aplicații (App Switcher), ViewMax și Schimbare Sarcina Activă (Task Swap) pentru interacțiuni intuitive între ecranul principal și ScreenPad Plus. De asemenea, Grup Sarcini (Task Group) îți permite blocarea în modul de lucru prin deschiderea mai multor sarcini de lucru printr-o singură apăsare de buton.

Prin folosirea unui stilou electronic ASUS – sau a oricărui stylus activ – cresc opțiunile de interactivitate, ScreenPad Plus oferind o platformă extrem de stabilă pentru scriere sau desen. În același timp, designul ErgoLift ce înclină tastatura oferă cea mai confortabilă experiență de utilizare de până acum.Primele configurații ZenBook Duo cu touchscreen disponibile pe piața din RomâniaUX481FA-HJ048R este echipat cu un procesor Intel Core i5-10210U cu frecvențe de până la 4.2GHz, 8GB memorie RAM și un SSD de 512GB. Ecranul de 14 inchi este tactil și are o rezoluție Full HD. Laptopul rulează sistemul de operare Windows 10 Pro și vine în culoarea Celestial Blue. ZenBook Duo UX481FA-HJ048R este disponibil pe piața locală la prețul de aproximativ 5.800 Lei, cu toate taxele incluse.

UX481FA-HJ048T are o configurație similară cu cea a modelului de mai sus, însă rulează sistemul de operare Windows 10 Home. Prețul aproximativ al acestui model este de 5.750 lei, cu toate taxele incluse.

UX481FL-HJ099R integrează un procesor Intel Core i7-10510U, 16GB memorie RAM, SSD de 512GB și grafică NVIDIA GeForce MX250. Portabilul rulează sistemul Windows 10 Pro și este livrat în culoarea Celestial Blue. Cei care doresc să achiziționeze acest model o pot face la prețul aproximativ de 7.900 Lei, cu toate taxele incluse.

UX481FL-HJ113T este livrat cu procesor Intel Core i7-10510U Comet Lake, 16GB memorie RAM și SSD de 1TB. Acceleratorul NVIDIA GeForce MX250 cu 2GB memorie video asigura rularea fluidă a aplicațiilor grafice peste sistemul de operare Windows 10 Home. Utilizatorii din țara noastră pot achiziționa acest model la prețul aproximativ de 7.600 Lei, cu toate taxele incluse. 

The post ZenBook Duo (UX481), disponibil și la noi appeared first on Revista connect Romania.

www.connect.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus