Stiri de ultima ora

Xiaomi urmează să lanseze un dispozitiv mid-range cu chipset Snapdragon 700 - Revista connect Romania

Se pare că Xiaomi planifică o nouă variantă de smartphone, mai accesibilă, cu un nou chipset, încă nelansat. Zvonurile vin prin intermediul Digital Chat Station, și se pare că Xiaomi pregătește un nou mid-ranger cu un chipset Snapdragon seria 700 neanunțat.

Postarea de pe Weibo sugerează că telefonul va avea un ecran OLED, o cameră principală de 64MP și zoom de 5x și va fi similar cu varianta Mi 11. În ceea ce privește dispozitivul Xiaomi care ar putea purta noul chipset, acesta rămâne un mister. Există șansa ca Xiaomi să poată utiliza cipul într-un model din seria Mi 11. În acest caz, ca dispozitiv de nivel mediu, ar fi probabil Mi 11 Lite.

 

Cu toate acestea, zvonurile anterioare sugerează că telefonul va fi lansat cu un chipset Snapdragon SM7150 – și anume cel din familia Snapdragon 730. Telefonul mister poate aparține, de asemenea, liniei Redmi K40, deoarece K30 folosea un chipset din seria 700 și un shooter primar de 64MP. Directorul general al Redmi, Lu Weibing, a confirmat, de asemenea, că un model K40 va folosi chipset-ul Snapdragon 888.

Rămâne neclar dacă este vorba despre modelele standard, dar și modelele Pro. Totuși, nu trebuie să așteptăm prea mult pentru confirmare. Xiaomi urmează să anunțe seria Mi 11 la nivel global pe 8 februarie. Seria Redmi K40 ar trebui să-și facă apariția luna aceasta.

The post Xiaomi urmează să lanseze un dispozitiv mid-range cu chipset Snapdragon 700 appeared first on Revista connect Romania.

www.connect.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus