Stiri de ultima ora

Video Speranțe pentru un tratament împotriva COVID-19

Video Speranțe pentru un tratament împotriva COVID-19
IT & Media
Președintele american Donald Trump a surprins întreaga lume anunțând pe contul său de Twitter că o combinație de medicamente ar fi eficientă în tratarea COVID 19. Guvernatorul statului New York, cel mai afectat de epidemia SARS Cov 2, a anunțat că 10 mii de doze vor fi distribuite în spitale și administrate persoanelor care se află în stare critică.

Speranțe pentru un tratament împotriva COVID-19

Un antibiotic foarte puternic și un medicament folosit în tratarea malariei; aceasta este combinatia la care facea referire presedintele american, combinatie pe care Agentia federala a medicamentului a aprobat-o în scopul testarii în tratamentul împotriva coronavirusului.

Totul a pornit de la un studiu publicat la începutul lunii de un grup de cercetători francezi, care au testat medicamentul pentru malarie pe un grup de 36 de persoane.

Doctoria s-a dovedit a fi eficientă în lupta cu efectele devastatoare ale SARS COV 2. În plus, în combinație cu un antibiotic foarte puternic, același medicament a fost administrat unui grup de 6 pacienți. La testele pentru Coronavirus realizate la o săptămână după tratament, rezultatele au fost negative.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus