Stiri de ultima ora

Veste rea pentru fanii Samsung. Este posibil ca încărcătorul Galaxy Watch 4 să nu fie inclus în cutie - gadgets & lifestyle.

Veste rea pentru fanii Samsung. Este posibil ca încărcătorul Galaxy Watch 4 să nu fie inclus în cutie - gadgets & lifestyle.
IT & Media
Deși smartwatch-urile Samsung au fost întotdeauna populare în sine, Galaxy Watch 4 a devenit și mai anticipat de la Google I / O 2021 luna trecută. Acolo a fost anunțată oficial colaborarea dintre cele două companii, ceea ce va duce la capăt platformele purtabile ale celor două să devină în cele din urmă una. Faptul că Galaxy Watch 4 va rula Wear OS ar putea fi deja un motiv suficient pentru a fi entuziasmați, dar unele știri ar putea să-i lase pe unii un pic dezamăgiți de ceea ce Samsung ar putea tăia în schimb.

În afară de rularea Wear OS, multe detalii despre Galaxy Watch 4 și un potențial Galaxy Watch Active 4 sunt încă absente în acest moment. Dacă smartwatch-urile vor folosi un cip Qualcomm Snapdragon Wear sau un procesor Samsung Exynos nu este de asemenea cunoscut, dar acum apar câteva detalii, în special despre bateriile și încărcarea lor.

91mobiles a descoperit certificări pentru ceasurile inteligente SM-R865F și SM-R860 care le listează ca având baterii de 247mAh. Acesta este doar puțin mai mare decât pachetul de 240 mAh al Galaxy Watch 3, ceea ce înseamnă că nu există nicio îmbunătățire pe acest front. Acestea fiind spuse, trecerea de la Tizen la Wear OS ar putea aduce unele îmbunătățiri în eficiența bateriei pentru a face inutilă o baterie mai mare.

Listarea a ceea ce se presupune a fi două articole portabile Galaxy Watch 4 și două Galaxy Watch Active 4 indică faptul că acestea nu vor veni cu încărcătoare în interiorul cutiei. Această mișcare ar fi în concordanță cu scoaterea încărcătoarelor de Samsung de la cutiile Galaxy S21, dar este o situație foarte diferită cu ceasurile inteligente.

Spre deosebire de smartphone-uri, încărcătoarele smartwatch nu sunt tocmai compatibile între ele. Cu excepția cazului în care Samsung introduce o nouă metodă de încărcare a Galaxy Watch 4, cumpărătorii ar putea fi obligați să facă și o achiziție separată a încărcătorului, ceea ce este o veste bună pentru Samsung, dar nu și pentru consumatori.

The post Veste rea pentru fanii Samsung. Este posibil ca încărcătorul Galaxy Watch 4 să nu fie inclus în cutie appeared first on gadgets & lifestyle..

www.connect.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus