Stiri de ultima ora

Unul dintre cele mai așteptate telefoane Samsung vine cu îmbunătățiri majore. Versiunea 5G e o bijuterie

Unul dintre cele mai așteptate telefoane Samsung vine cu îmbunătățiri majore. Versiunea 5G e o bijuterie
IT & Media
Unul dintre cele mai așteptate telefoane ale momentului a fost listat pe un site oficial, sub numele SM-F707N. 

Este vorba despre Samsung Galaxy Z Flip 5G, iar informațiile au apărut pe un site din Coreea de Sud. Pagina nu conține specificații ale telefonului, dar arată că acesta a fost certificat TENAA, lucru care îi facilitează lansarea pe piața din China.

Galaxy Z Flip 5G va avea, în total, șase modele, iar cel care a obținut certificarea TENAA are codul SM-F7070. Listarea de pe site-ul autorităților chineze arată că versiunea va avea un ecran secundar de 1,05 inci și două baterii – una de 2500 mAh și una de 704 mAh, spre deosebire de modelul cu 3.300 mAh, cel 4G.

O listă extinsă de specificații pe baza certificării TENAA nu este încă disponibilă oficial, dar unul dintre cei mai cunoscuți și influenți pasionați de tehnologie din China, Digital Chat Station, a făcut publice specificațiile sale, iar printre ele se numără un procesor Snapdragon 865+, un panou principal AMOLED cu rezoluție de 2636x1080 pixeli.

Ecranul principal al lui Galaxy Z Flip va fi mai mic decât cel al variantei 4G, dar va avea aceeași rezoluție – 300x112 pixeli. Mai mult, camera de selfie este îmbunătățită, de la 10MP la 12MP, iar sistemul foto dual include un senzor de 12MP și unul de 10MP.

Greutatea, dimensiunile și viteza de încărcare a lui Galaxy Z Flip 5G rămân la fel ca cele ale versiunii 4G.
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus